Main Content

Správy dňa z Euro 2016 (10.6.)

piatok, 10. jún 2016 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z Euro 2016 (10.6.)
Správy dňa z Euro 2016 (10.6.) | zdroj: © TASR

V súvislosti s kontinentálnym turnajom Euro 2016 sme si pre vás pripravili špeciálnu dennú rubriku. Prinášame najzaujímavejšie informácie, ktoré sa vo Francúzsku za udiali za posledných 24 hodín.

Dnes štartuje Euro 2016

Fanúšikovia futbalu po celej Európe sa dočkali, dnes štartuje prestížny kontinentálny turnaj Euro 2016. V otváracom zápase šampionátu privíta domáce Francúzsko reprezentáciu Rumunska. Zápas má naplánovaný výkop na 21:00.

Griezmann musí zažiariť

Legenda francúzskeho  národného tímu, uznávaný stredopoliar Marcel Desailly, si myslí, že útočník Atlética Madrid Antoine Griezmann musí žiariť v drese Les Bleus od prvého zápasu. Na jeho góly sa budú Francúzi spoliehať už dnes proti Rumunsku. (goal.com)

Morata bude fit

Španielsky útočník Juventusu Turín Alvaro Morata má pred štartom Euro 2016 drobné zdravotné problémy, ale v rozhovore pre médiá potvrdil, že na dôležitý zápas základnej skupiny s Českom bude koučovi Del Bosquemu k dispozícii. (goal.com)

Cole chváli Sturridge

Bývalý reprezentant Anglicka Ashley Cole si myslí, že útočník Daniel Sturridge z Liverpoolu je lepší ako Jamie Vardy z Leicestru City či dokonca kvalitnejší ako Harry Kane z Tottenhamu Hotspur. Sturridge však zrejme začne Euro 2016 na lavičke. (goal.com)

Piqué chce byť spoluhráč s Nolitom

Obranca španielskeho národného tímu Gerard Piqué prehlásil, že by bol veľmi rád, keby vedenie Barcelony v letnom prestupovom období získalo útočníka Celty Vigo Nolita, ktorý je taktiež vo výbere Španielska na Euro 2016. (90min.com)

Modrič chce úspech

Chorvátsky stredopoliar Luka Modrič pred štartom kontinentálneho šampionátu prehlásil, že by veľmi rád s Chorvátskom dosiahol výraznejší úspech. Záložník Realu Madrid je povzbudený výhrou v Lige majstrov a vzhliada k úspechu aj s národným tímom. (90min.com)