Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.6.)

piatok, 10. jún 2016 11:18 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (10.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

 

 

Morata uprednostňuje United

Počas minulých dní sa vo veľkom písalo o tom, že Chelsea je krok od získania Alvara Moratu z Juventusu Turín. Onda Cero tvrdí, že odchovanec Realu Madrid by skôr uprednostnil prestup do Manchestru United. (Onda Cero)

Ostane Falcao v Anglicku?

Radamel Falcao, ktorému skončilo hosťovanie v londýnskej Chelsea a mal by sa vrátiť do AS Monako, možno nakoniec ostane v anglickej Premier League. Podľa Bleacher Report sa o jeho služby zaujíma nováčik Middlesborough FC. (Bleacher Report)

United chcú Mchitarjana

Po londýnskych celkoch Chelsea a Arsenale je Manchester United už tretím anglickým tímom, ktorý sa zaujíma o získanie Henrika Mchitarjana z Borussie Dortmund. Arménsky reprezentant je pod drobnohľadom veľkoklubov už niekoľko týždňov, BVB ho predať nemieni. (Daily Mail)

Barca sa dohodla so Suarezom

Katalánsky denník Sport informuje, že po tom, čo sa vedenie FC Barcelona dohodlo s Villarrealom na prestupe Denisa Suareza, došlo taktiež dohode so samotným futbalistom ohľadom platových podmienok. 22-ročný Španiel sa stane prvou letnou posilou FCB. (sport.es)

United pripravuje 100 miliónov

Daily Mirror tvrdí, že Manchester United pripravuje astronomických 100 miliónov eur na kúpu francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu. Francúz je stále hráčom Juventusu Turín a je málo pravdepodobné, že sa jeho budúcnosť vyrieši počas Euro 2016. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Brankár Manchestru United David De Gea prehlásil, že José Mourinho je tréner, aký Red Devils chýbal. (goal.com)

Vedenie Liverpoolu FC začalo rokovať s nemeckým reprezentantom Emre Canom o novom kontrakte. (goal.com)

Skúsený stredopoliar Michael Carrick sa dohodol s Manchestrom United na novej zmluve. (goal.com)