Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.)

piatok, 10. jún 2016 10:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MACHESTER UNITED: Ak chce Manchester United získať späť stredopoliara Paula Pogbu musí Juventusu Turín zaplatiť 78 miliónov libier. Z Old Trafford pritom pred štyrmi rokmi odchádzal Pogba za 800 tisíc.(manchestereveningnews)

MACHESTER UNITED: José Mourinho naďalej počíta aj so strednopoliarom Michaelom Carrickom. Red Devils končiacu zmluvu 34-ročného veterána predĺžili o ďalší rok. (manutd.com)

MACHESTER UNITED:James Wilson by mohol počas nadchádzajúcej sezóny nastupovať za Wolverhampton Wanderers. Druholigový anglický celok by chcel 20-ročného útočníka Manchestru United získať na hosťovanie. (expressandstar)

MACHESTER CITY: Manchester City zvažuje nákup 22-ročného obrancu Aymerica Laporteho z Bilbaa za 40 miliónov libier. (skysports)

CHELSEA: Útočník Diego Costa sa chce v lete vrátiť z Chelsea do Atlética Madrid. Aspoň to tvrdia predstavitelia španielskeho celku. (thesun)

CHELSEA: Nový tréner Chelsea Antonio Conte chce ako prvú posilu získať obrancu Stephana Lichtsteinera z Juventusu Turín. (eurosport)

SUNDERLAND: Jermain Defoe bude aj naďalej hrať za Sunderland. Anglický útočník podpísal nový kontrakt a zmluva je platná na ďalšie tri sezóny. (espnfc)

WEST HAM: Thomas Vermaelen je podľa niektorých správ na odchode z Barcelony. Zamieriť by potom mohol späť do Anglicka. Podľa posledných správ má o belgického reprezentanta záujem West Ham United. (footballinsider247)

WATFORD: Quique Sánchez Flores sa po svojom odchode z Watfordu má stať novým trénerom Espanyolu Barcelona. S vedením sa údajne dohodol na zmluve a všetko by mohlo byť už oficiálne potvrdené. (marca.com)