Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.6.)

piatok, 10. jún 2016 10:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Thomas Vermaelen je podľa niektorých správ na odchode z Barcelony. Zamieriť by potom mohol späť do Anglicka. Podľa posledných správ má o belgického reprezentanta záujem West Ham United. (footballinsider247)

ATLÉTICO MADRID: Útočník Diego Costa sa chce v lete vrátiť z Chelsea do Atlética Madrid. Aspoň to tvrdia predstavitelia španielskeho celku. (thesun)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid si podľa španielskych médií poistilo Antoine Griezmanna. Skúsený kanonier by mal dostať zmluvu až do roku 2021, ktorej súčasťou by mala byť tiež výstupná klauzula vo výške astronomických 100 miliónov eur. (dailystar)

BILBAO: Manchester City zvažuje nákup 22-ročného obrancu Aymerica Laporteho z Bilbaa za 40 miliónov libier. (skysports)

ESPANYOL BARCELONA: Quique Sánchez Flores sa po svojom odchode z Watfordu má stať novým trénerom Espanyolu Barcelona. S vedením sa údajne dohodol na zmluve a všetko by mohlo byť už oficiálne potvrdené. (marca.com)

BETIS: Zmluvu na štyri roky by mal s Betisom podpísať 26-ročný stredopoliar Jonas Martin. Ten do andalúzskeho klubu mieri z francúzskeho Montpellieru. (sevilla)