Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.)

sobota, 11. jún 2016 10:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY a WATFORD: Troy Deeney sa mohol sťahovať z Watfordu do Leicesteru City. Ten však s ponukou vo výške 25 miliónov eur za 27-ročného kapitána Watfordu neuspel. (espnfc)

MANCHESTER UNITED: Tréner Manchestru United José Mourinho chce priviesť späť na Old Trafford záložníka Naniho. Z Fenerbahce Istanbul môže prísť za 6,3 milióna libier. (ibtimes)

LIVERPOOL: Tréner Liverpoolu Jürgen Klopp chce na štarte prípravy vidieť aj útočníka Maria Balotelliho. (metro)

CHELSEA: Stredopoliar Nathan tento rok hosťoval z Chelsea vo Vitesse a za holandský celok bude hrať aj v budúcej sezóne. Obe strany sa dohodli na predĺžení spolupráce o ďalších dvanásť mesiacov. (chelseafc.com)

CHELSEA: Obranca Chelsea César Azpilicueta sa ocitol v hľadáčiku Barcelony. Tá hľadá náhradu za Daniho Alvesa. (talksport)

EVERTON: Darron Gibson spojil aj ďalšiu časť kariéry s Evertonom. Írsky stredopoliar v anglickom celku predĺžil zmluvu do júna 2018. (skysports)

SOUTHAMPTON: Andre Villas-Boas ukončil špekulácie o svojom letnom návrate do Premier League. Bývalý manager Tottenhamu skončil v máji na lavičke Zenitu Petrohrad a podľa svojho agenta si chce od práce na pol roka oddýchnuť. (readsouthampton)

SWANSEA: Súčasťou americkej investičnej skupiny, ktorá je teraz väčšinovým vlastníkom Swansea City, má byť aj bývalý kapitán USA Landon Donovan. 34-ročný bývalý hráč Evertonu bude pri teame fungovať ako obchodný poradca. (espnfc)