Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.)

sobota, 11. jún 2016 10:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Brankár Realu Madrid Keylor Navas absolvoval úspešnú operáciu achilovky. Bez futbalu bude kostarický reprezentant 6 týždňov. O dva týždne kratšiu dobu si odpočinie obranca Danilo, ktorý je po operácii členka. (espnfc)

FC BARCELONA: Obranca Chelsea César Azpilicueta sa ocitol v hľadáčiku Barcelony. Tá hľadá náhradu za Daniho Alvesa. (talksport)

SEVILLA: Hiroshi Kiyotake prestúpi z Hannoveru do Sevilly. Dohoda medzi klubmi je uzavretá a japonský stredopoliar je na ceste do Španielska, kde sa podrobí zdravotnej prehliadke a podpíše zmluvu. (espnfc)

 VILLARREAL: Villarreal by do svojich služieb rád získal Fran Méridu. Španielsky záložník pôsobí v druholigovej Huesce. Žltá ponorka je ochotná zaplatiť za neho 600 tisíc eur. (marca)

DEPORTIVO:Gaizka Garitano je najhorúcejším kandidátom na pozíciu trénera Deportiva La Coruňa. Deportivo pred niekoľkými dňami prepustilo Víctora Sáncheza, hoci s ním začiatkom roka podpísalo nový kontrakt. (marca)

SPORTING GIJÓN: Víctor Rodríguez tento rok hosťoval z Elche v Getafe a španielsku najvyššiu súťaž bude hrať aj v novej sezóne. 26-ročný záložník odíde zadarmo do Sportingu Gijón.  (marca)