Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase s Walesom

sobota, 11. jún 2016 20:31 | Autor: TASR

Hlasy hráčov a trénerov po zápase s Walesom
Hlasy hráčov a trénerov po zápase s Walesom | zdroj: © TASR

Slovenská futbalová reprezentácia prehrala v úvodnom zápase na Euro 2016 s Walesom 1:2. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

hlasy po zápase /zdroj: RTVS/:

Ján Kozák, tréner SR: "Mali sme dobrý začiatok. Marek to pri tej šanci spravil fantasticky. Potom prišla prvá štandardka proti nám a bol z toho gól. V druhom polčase sme vyrovnali a hrali lepšie. V závere sme aj my aj súper chceli vyhrať, hralo sa otvorene a oni boli šťastnejší. Myslím si, že tomuto zápasu by pristala viac remíza. Máme ešte dva zápasy, skúsime sa na ne čo najlepšie pripraviť a uhrať nejaké body."

Ondrej Duda, stredopoliar a strelec jediného gólu SR: "Dostal som pokyn tlačiť sa pred bránku. Pri góle mi to Robo Mak fantasticky pripravil. No ten gól je len slabá náplasť, prehra nás mrzí. V druhom polčase bolo futbalové umenie na našej strane, no škoda, že sme ho nezúročili na góly. Oni boli húževnatí, nebezpeční hlavne z protiútokov. V druhom polčase sme im dovolili jeden a dali z toho taký zlepený gól."

Marek Hamšík, stredopoliar SR: "Škoda tej moje šance, bolo by super, keby sme dali hneď na začiatku gól. Po tej šanci zobral hru pod kontrolu Wales a do polčasu bol lepší. V druhom sme boli lepší my. Škoda ale, že sme nedali druhý gól. Za stavu 1:1 sme cítili šancu na tri body a možno sme to až príliš otvorili."

Róbert Mak, krídelník SR: "Pripravili sme sa na nich. Vedeli sme, že hrajú s piatimi obrancami a v prvom polčase nás všetkých útočiacich hráčov zastavili. Do druhého sme nastúpili tak, ako sme si predstavovali. Dali sme gól a držali sme priebeh zápasu, no potom sme dostali taký nešťastný gól. Musíme si oddýchnuť a poriadne sa pripraviť na ďalší zápas."

Gareth Bale, autor prvého gólu Walesu: "Pre nás to bol akoby domáci zápas. Naši fanúšikovia sú najlepší na svete a my sme im dali dôvod oslavovať. Je to pamätný moment pre našu krajinu a určite si ho poriadne vychutnáme."