Main Content

Hubočan má údajne nový klub, jeho výberom šokoval!

nedeľa, 12. jún 2016 09:56 | Autor: Filip Chudý

Tomáš Hubočan
Tomáš Hubočan | zdroj: © TASR

Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Hubočan podľa najnovších správ z krajiny našich súperov v základnej skupine na Eure údajne zmenil klub. Ak sa to potvrdí, ide o šokujúci prestup!

V prvom zápase na Eure Tomáš Hubočan nehral, keďže ešte nebol v dostatočnej kondícii po zranení päty. Tá ho trápila počas celého záveru ligovej sezóny, do ktorého tak nemohol naskočiť. Zrejme aj preto sa stala v ruskej lige veľmi prekvapujúca vec, keďže Hubočanovo Dinamo Moskva, ktoré patrí medzi popredné ruské kluby, vypadlo do druhej ligy.

Z toho bolo viac-menej jasné, že hráč Hubočanových kvalít v tomto klube nezostane. A podľa najnovších správ sport-express.ru náš reprezentant smeruje do ďalšieho ruského klubu. Má ním byť nováčik Arsenal Tula, ktorý postúpil do najvyššej súťaže z druhého miesta druhej ligy.

V tomto klubu nedávno ukončili svoje pôsobenie dvaja naši reprezentanti. Brankár Ján Mucha síce počas minulej jarnej časti patril medzi opory Tuly, kde hosťoval zo Samary, ale ani jeho skvelé výkony nezabránili zostupu, a hoci ho chceli viaceré kluby nielen z Ruska, on sa rozhodol pre Slovan. Medzi opory patril aj Lukáš Tesák, ktorý v zime prijal výzvu z Kajratu Almaty, ale na jeseň ešte pomohol Tule k návratu do najvyššej súťaže. V Arsenale Tula teda majú s našimi hráčmi dobré skúsenosti, ale ak sa tento Hubočanov prestup potvrdí, pôjde o veľké prekvapenie, ba až šok, keďže po Eure by mohol dostať lepšie ponuky.