Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.6.)

nedeľa, 12. jún 2016 10:43 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (12.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Ibrahimovič zdržuje kvôli OH

Anglický denník Daily Mirror tvrdí, že Zlatan Ibrahimovič odmieta oznámiť svoj nový klub preto, že dúfa, že si zahrá v drese švédskej reprezentácie na Olympijských hrách v Riu de Janeiro. Pričom výkony na Eure a OH by mohli preňho znamenať lepší kontrakt. (Daily Mirror)

Arsenal pôjde po Cavani

Podľa správ z Daily Express, ak sa Arsenalu nepodarí získať Jamieho Vardyho z Leicestru City, vedenie Gunners sa zameria na angažovanie uruguajského kanoniera Edinsona Cavaniho, ktorý chce odísť z francúzskeho PSG. (Daily Express)

Juventus bude vyjednávať

Španielsky denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej Juventus Turín požaduje nemeckého záložníka Toniho Kroosa a finančný balík, inak Realu Madrid francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu nepredá za žiadnych okolností. (Marca)

Everton chce Schmeichela

Sunday People informuje, že po odchode legendárneho Američana Tima Howarda by vedenie Evertonu rado získalo dánskeho gólmana Kaspera Schmeichela z majstrovského Leicestru City. Do tímu by ho rád získal holandský kouč Ronald Koeman. (Sunday People)

Spurs blízko Wanyamu

Podľa správ z Daily Star je londýnsky Tottenham Hotspur veľmi blízko k angažovaniu stredopoliara Victora Wanyamu z konkurenčného Southamptonu. Kohúti sa Wanyamu snažili získať už v minulosti, no neúspešne. (Daily Star)

Z VOLEJA

Chelsea údajne za Radju Nainggolana z AS Rím plánuje ponúknuť 45 miliónov libier. (90min.com)

Budúcnosť Yayu Tourého z Manchestru City by mala byť oznámená už čoskoro. (90min.com)

Granit Xhaka z Arsenalu FC prehlásil, že 80 percent svojho platu dáva rodičom. (101greatgoals.com)

Miralem Pjanič z AS Rím vraj prezradil, že chce odísť do Juventusu Turín. (101greatgoals.com)

Kolumbijský útočník Radamel Falcao na Instagrame potvrdil, že končí v Chelsea a vracia sa do Monaka. (101greatgoals.com)