Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.)

nedeľa, 12. jún 2016 13:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Yaya Touré je neustále spájaný s presunom z Manchestru City do Interu Miláno a najväčší problém je vysoký plat skúseného záložníka. Podľa informácií talianskych médií by však bol reprezentant Pobrežia Slonoviny pri prestupe do Talianska ochotný zľaviť až na polovicu zo svojich súčasných 12 miliónov eur za sezónu. (football-italia.net)

LIVERPOOL: Fiorentinu pred polrokom posilnil Cristian Tello, no teraz by bývalý ofenzívny hráč Barcelony mohol znovu zmeniť dres. Prostredníkom by mohol byť práve katalánsky veľkoklub, ktorý má opciu na spätné odkúpenie. 24-ročný krídelník by sa tak obratom mohol sťahoval do Liverpoolu, kde majú o jeho služby eminentný záujem. (express)

LIVERPOOL:Emre Can má s Liverpoolom kontrakt do roku 2018, to už by však nemuselo platiť dlho. Reds si údajne mienia defenzívneho univerzála zaviazať novým viacročným kontraktom. (liverpoolecho)

EVERTON: S tromi futbalistami sa lúči Everton. Nový angažmán si hľadajú Leon Osman,Tony Hibbert a Steven Pienaar, ktorí nehrajú dôležitú úlohu v ďalších plánoch klubu a nedostanú nové kontrakty. (liverpoolecho)

EVERTON:Jasper Cillessen by sa mohol sťahovať do Anglicka. Podľa miestnych médií má o holandského brankára Ajaxu Amsterdam záujem Everton. Ten stále hľadá náhradu za Tima Howarda, ktorý odišiel do USA. (liverpoolecho)

WATFORD: Stredopoliar Roberto Pereyra je údajne na odchode z Juventusu do Watfordu. Londýnsky klub má za jeho služby zaplatiť 13,5 milióna eur. (bleacherreport)

ASTON VILLA: Jordan Veretout sa rozhodol opustiť Aston Villu, do ktorej pred rokom prestúpil z Nantes. Anglický celok tento rok zostúpil z Premier League a ďalšie kroky záložníka by mohli smerovať do Španielska či Francúzska. (transfermarkt)

BOUNRENMOUTH: Lewis Grabban by v priebehu leta mohol opustiť Bournemouth. Anglický útočník prišiel minulý rok za osem miliónov libier z Norwichu, ale nedokázal naplniť očakávania. Jeho ďalšie kroky by mohli smerovať do Bristolu City. (bournemouth.vitalfootball)