Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.)

pondelok, 13. jún 2016 11:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Londýnčania pripravujú plán v prípade neúspešného lanárenia Jamieho Vardyho. Skúsia to s Edinsonom Cavanim, ale útočník PSG má na stole lukratívny ponuky z Číny. (Mirror)

ARSENAL: Jednotkou na aktuálnom zozname možných posíl je Elseid Hysaj. Reprezentačný zadák Albánska by mohol byť náhradou za Héctora Bellerína, ktorého to ťahá do Španielska. (Daily Star)

ARSENAL & LEICESTER CITY: Riešený prestup N'Gola Kantého na Emirates Stadium okomentoval aj bývalý hráč Arsenalu Ray Parlour: „Svojím herným štýlom a tempom je za dvoch hráčov v strede poľa. Bol by to skvelý nákup. Ak by hrával spolu s Özilom, Cazorlom a Alexisom Sánchezom, Arsenal by mal famózny stred poľa.“ (Sky Sports)

MANCHESTER CITY: Pretrvávajúci záujem o Pierre-Emerick Aubameyanga z Borussie Dortumd je už premietnuté do čísel. Žlto-čierni si za pýtajú 65 miliónov libier. (ESPN)

LIVERPOOL: Jürgen Klopp si stanovil úlohu získať posilu do defenzívy a črtá sa príchod Gabriela Mercada z River Plate. 29-ročný zadák strávil v Argentíne celú doterajšiu kariéru. (Daily Star)

LIVERPOOL & SOUTHAMPTON: Bulvárne zdroje uvádzajú, že The Reds majú zálusk na Sadia Maného, za ktorého by zaplatili 30 miliónov libier a pridali by aj krídelníka Jordona Iba. (Daily Star)

CHELSEA: Druhé hosťovanie v Taliansku za posledný rok má pred sebou 21-ročný záložník Nathaniel Chalobah. Po krátkodobom pôsobení v Neapole to skúsi v Turíne. (Talksport)

EVERTON: Veľké európske kluby stále láka zisk Romela Lukaka a o slovo sa hlási aj Juventus Turín. Aj 32násobný majster Talianska sa tak po skončení Eura zapojí do veľkého boja. (Daily Mail)

SOUTHAMPTON: Čoskoro štyridsiatnik, brankár Kelvin Davis, bol hráčom The Saints od roku 2006. Táto futbalová etaba sa preňho končí a presúva sa do trénerského tímu klubu. (klubový web)