Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.6.)

pondelok, 13. jún 2016 11:33 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Špekulácie o Paulovi Pogbovi najčastejšie spomínajú Real. Ten nemusí byť ďaleko od úspechu, pokiaľ do Juventusu okrem finančnej čiastky pustí aj Toniho Kroosa. (ESPN)

BARCELONA: Arda Turan sa ospravedlnil tureckým fanúšikom po včerajšej prehre s Chorvátskom. Kapitán bol vystridaný v 65. minúte sám priznal, že nehral dobre. Napriek tomu však verí, že Španielsko Turci dokážu zdolať. (Goal)

SEVILLA: 56-ročný coach Jorge Sampaoli, vedúci národný tím Čile, dostal ponuku na dvojročnú spoluprácu s Los Rojiblancos. Tí počítajú s odchodom Unaia Emeryho do Southamptonu alebo PSG. (Daily Mail)

SEVILLA & DEPORTIVO: Andalúzania zakončili ligový ročník na nepresvedčivom siedmom mieste, a tak plánujú posilniť. Píše sa najmä o Lucasovi Pérezovi, ktorý dal za Turcos 17 gólov. (mundodeportivo)

DEPORTIVO: Po tesnej záchrane vedenie vymenilo trénera, no ani Gaizka Garitano nebude mať stanovené výrazne vyššiše ambície. La Coruñčania ohlasujú, že sa chcú udržať v Primera Division. (Marca)

CELTA VIGO: 29-ročný útočník Nolito hlási ponuku od West Hamu United, ktorý klubu ponúka 10 miliónov eur. 12-gólový strelec tak naďalej púta pozornosť a jeho budúcnosť je stále nejasná. (Mirror)

ŠPANIELSKO: Európsky šampionát sa dnes dočká prvého zápasu obhajcov trofeje. Španieli nastúpia o 15:00 proti Českej republike. V doterajších štyroch vzájomných zápasoch Česi tohto súpera nikdy nezdolali, no v náročnej skupine D sa počíta každý bod. (UEFA.com)