Main Content

Leoš Mareš si robí srandu z Merčiaka a RTVS. Prečítajte si, čo o nich píše

pondelok, 13. jún 2016 16:19 | Autor: Dávid Lech

Leoš Mareš si robí srandu z Merčiaka a RTVS. Prečítajte si, čo o nich píše
Leoš Mareš si robí srandu z Merčiaka a RTVS. Prečítajte si, čo o nich píše | zdroj: © TASR

Populárny český moderátor a spevák Leoš Mareš sa poriadne obul do RTVS a nášho komentátora Marcela Merčiaka, z ktorého si robil srandu na sociálnej sieti twitter.

Leoš Mareš je populárny český moderátor a zabávač, ktorý má za sebou taktiež spevácku kariéru. V posledných rokoch sa azda najviac zviditeľnil moderovaním súťaží Česko Slovensko má talent či v Česko Slovenskej Superstar. Mareš sa netají tým, že je fanúšikom športu a sledoval taktiež sobotňajší zápas medzi Walesom a Slovenskom.

Duel si podľa všetkého pozrel na slovenskom televíznom kanáli RTVS, keďže na sociálnej sieti Twitter zverejnil dva posmešné komentáre na adresu našej televízie a komentátora Marcela Merčiaka. 40-ročného Čecha najprv zaujala Merčiakova zaujatosť: „Pustite si STV1. Strašná sranda ako komentátora plače a brble. Už bolo osemkrát „Keby Hamšík dal....“ a teraz „Ďakujeme pán rozhodca“ :-)))“ posmešne okomentoval výkon nášho komentátora.

 

Aby toho nebolo málo, Mareša výrazne pobavil taktiež kameraman počas polčasovej prestávky: „Milujem STV.. Teraz v polčasovom programe spadol kameraman... Obraz sa zachvel, potom ešte viac a potom rána ako hrom... ComedyCentral hadr..