Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.6.)

utorok, 14. jún 2016 10:48 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Rus Denis Čeryšev hosťoval vo Valencii, ktorej sa nepáčia finančné požiadavky Realu aj hráča. Pravdepodobnejšie je hráčovo hosťovanie u Žltých ponoriek, kde už pôsobil v sezóne 2014/15. (mundodeportivo)

BARCELONA: Monacký obranca Fabinho je pod drobnohľadom dvoch európskych veľkoklubov. Približne v rovnakom období sa oňho začali zaujímať Katalánci aj Manchester United. (Goal)

SEVILLA: Štadión Ramóna Sáncheza Pizjuána by sa mohol stať novým domovom Hatema Ben Arfu. Futbalista Nice začína s Andalúzanmi rokovať o možnej zmluve. (Sport.es)

BILBAO: Sťahovanie nie je na programe u Aymerica Laporteho. 22-ročný stopér podpísal predĺženuie kontraktu s navýšenou výkupnou klauzulou na 65 miliónov eur. (Sky Sports)

VALENCIA: Koniec kontraktu vo prinesie odchod Sofiana Feghouliho do Anglicka. S West Hamom sa dohodol na podmienkach zmluvy a podpisu nič nestojí v ceste. (Express)

ESPANYOL: Barcelončania získali trénera Quiqueho Sáncheza Floresa, ktorý nahradil končiaceho Constantina Gâlcu. Bývalý coach Valencie, Atlética Madrid, Getafe či Watfordu sa dohodol na trojročnej spolupráci. (BBC)