Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.)

utorok, 14. jún 2016 10:48 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Predstavu o stopérskej dvojici má Pep Guardiola a na tú aktuálnu sa nepodobá. Ide o Johna Stonesa z Evertonu a Aymerica Laporteho z Bilbaa, ktorí by v súčte vyšli na 85 miliónov libier. (Guardian)

LIVERPOOL: Ôsmy tím uplynulej sezóny naďalej javí záujem o 22-ročného záložníka Piotra Zielińskeho z Udinese. Posledná ponuka bola vo výške 9,5 milióna libier. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Zamestnávateľa by mohla zmeniť talianska hviezda Paris Saint-German Marco Verratti. Diabli poslali ponuku 79 miliónov libier a čakajú na odpoveď. (ESPN)

MANCHESTER UNITED: Monacký obranca Fabinho je pod drobnohľadom dvoch európskych veľkoklubov. Približne v rovnakom období sa oňho začali zaujímať v Manchestri a v Barcelone. (Goal)

LEICESTER CITY: Poľský zadák Marcin Wasilewski prišiel k Líškam v lete 2013 a zapáčilo sa mu. Včera podpísal predĺženie zmluvy do konca budúcej sezóny. (Eurosport)

WEST HAM: Koniec kontraktu vo Valencii prinesie pre Sofiana Feghouliho sťahovanie do Londýna. S Kladivármi sa dohodol na podmienkach zmluvy a podpisu nič nestojí v ceste. (Express)

CRYSTAL PALACE: Podpis na ďalší ročník dohodlo vedenie s brankárom Julianom Speronim aj obrancom Damienom Delaneym. (Independent)

BOURNEMOUTH: 31-ročný brankár Adam Federici ostáva verný The Cherries. Hoci v lige odchytal len šesť duelov, obe strany sa dohodli na spolúpráci na ďalšie tri roky. (Sky Sports)