Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.)

utorok, 14. jún 2016 12:27 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (14.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

West Ham Payeta nepustí

Londýnska Chelsea bola ochotná ponúknuť West Hamu United 60 miliónov libier za francúzskeho reprezentanta Dimitriho Payeta, no podľa denníka Daily Mirror, Kladivári odkázali Modrým, že na angažovanie Payeta môžu zabudnúť. (Daily Mirror)

Darmian do Chelsea?

Prvou letnou posilou londýnskej Chelsea by sa podľa Bleacher Report mohol stať taliansky reprezentant Matteo Darmian. Obrancu Manchestru United chce na Stamford Bridge získať budúci kouč Chelsea Antonio Conte. (Bleacher Report)

Mahrez 100K týždenne

Daily Telegraph tvrdí, že Leicester City je pripravený ponúknuť alžírskemu krídelníkovi Riyadovi Mahrezovi nový kontrakt, podľa ktorého by mal Afričan zarábať stotisíc libier týždenne. Líšky chcú urobiť všetko preto, aby Mahrez ostal na King Power Stadium. (Daily Telegraph)

Sané krok od City

Bulvárny denník The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej je Manchester City krôčik od získania nemeckého mladíka Leroya Saného, ktorý je stále hráčom Schalke 04 Gelsenkirchen. Saného by chcel na Etihad Stadium dotiahnuť kouč Pep Guardiola. (The Sun)

Costa cieľom Atlética

Útočník londýnskej Chelsea Diego Costa sa stal hlavným letným prestupovým cieľom španielskeho celku Atlética Madrid. Rojiblancos sa pokúsia o návrat svojho bývalého zverenca, ale neočakávajú, že to pôjde jednoducho. (Daily Mirror)

Koeman chce Berahina

Nový tréner liverpoolskeho Evertonu Ronald Koeman by údajne do Goodison Parku veľmi rád priviedol anglického mladíka Saida Berahina z konkurenčného West Bromwichu Albion. (Daily Mirror)

Z VOLEJA

Samuel Umtiti z Lyonu sa dohodol s Barcelonou n kontrakte, už sa musia dohodnúť len kluby. (La Dauphine)

AS Rím sa pokúsi v letnom prestupovom období získať G.Wijnalduma z Newcastlu United (La Gazzetta dello Sport)

Galatasaray Istanbul otvoril rokovania s Manchestrom United ohľadom získania Antonia Valenciu. (Fanatik)