Main Content

Správy dňa z Euro 2016 (15.6.)

streda, 15. jún 2016 09:10 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z Euro 2016 (15.6.)
Správy dňa z Euro 2016 (15.6.) | zdroj: © TASR

V súvislosti s kontinentálnym turnajom Euro 2016 sme si pre vás pripravili špeciálnu dennú rubriku. Prinášame najzaujímavejšie informácie, ktoré sa vo Francúzsku za udiali za posledných 24 hodín.

Prekvapenie v podaní Maďarska

O prvé veľké prekvapenie Euro 2016 sa postarali hráči Maďarska, ktorí zdolali Rakúsko 2:0. Rekordérom sa navyše stal brankár Gábor Király, ktorý sa vo veku takmer 40 rokov stal najstarším futbalistom, ktorý kedy nastúpil na ME. (goal.com)

Ronaldo je nahnevaný

Hviezdny Cristiano Ronaldo sa včera nedokázal presadiť proti Islandu, Portugalsko iba remizovalo 1:1 a stratilo dôležité body. CR7 kritizoval prístup Islanďanov k zápasu a ich mentalitu. Faktom však je, že ťahúň Realu Madrid nepredviedol ani zďaleka optimálny výkon. (goal.com)

Podolski bráni Lowa

Nemecký útočník Lukas Podolski bráni trénera NationalElf Joachima Lowa, ktorý je kritizovaný za nechutné správanie počas zápasov a tréningov. Podolski tvrdí, že podobné veci, ako robí kouč národnému tímu, robí každý muž. (goal.com)

Renato najmladším Portugalcom

Stredopoliar Bayernu Mníchov Renato Sanches včera zlomil rekord Cristiana Ronalda, keď sa vo veku 18 rokov a 301 dní stal najmladším hráčom histórie Portugalska, ktorý si zahral na záverečnom turnaji. (goal.com)

Balotelli sa oprel do Anglicka

Mario Balotelli, ktorý pracuje počas Euro 2016 ako expert pre portál Goal.com, informoval, že Anglicko podľa jeho názoru nepatrí medzi najlepšie tímy na turnaji a taktiež ani medzi favoritov na celkový triumf. (goal.com)