Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.6.)

streda, 15. jún 2016 10:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Brazílčan Lucas Silva odohral na hosťovaní v Marseille 33 zápasov v súčte všetkých súťaží, no po návrate do Madridu sa dlho nezdrží. Klub mu plánuje ďalšie hosťovanie. (Tribalfootball.com)

BARCELONA: Vedenie klubu zaplatí pokutu 5,5 milióna eur za sporný nákup Neymara, pri ktorom malo dôjsť ku kráteniu daní. Na čiastke sa dohodlo so štátnym zastupiteľstvom. (Marca)

BARCELONA: Dobre vyzerá príchod posily z Lyonu. Pôjde o obrancu Samuela Umitiho, rodáka z Kamerunu, ktorý reprezentoval Francúzsko do 21 rokov. (Talksport.com)

ATLÉTICO MADRID: Stredopoliar Óliver Torres je na predaj za 30 miliónov eur. Klub verí, že na túto ponuku môže kývnuť AS Rím, hoci pôvodne ponúkal len polovičnú čiastku. (Football-Espana.net)

ATLÉTICO MADRID: Diego Simeone oznámil po finále Champions League, že potrebuje čas. Včera na sociálnej sieti zverejnil fotografiu, na ktorej sedí pri stole s manažmentom Atlética a nazval ju „prácou“. Naznačil tak zrejme, že jeho rozhodnutím je zotrvať. (AS.com)

CELTA VIGO: Včera bol útočník Nolito spájaný s West Hamom, dnes je horúcim kandidátom Manchester City. Ten vraj už vedie pokročilé rokovania o podmienkach prestupu. (ESPN)

LEVANTE: Novú sezónu začnú Les Granotes s novým mužom na lavičke. Z druholigového Alcorcónu získali za 150 tisíc eur Juana Ramóna Lópeza Muñiza. (klubový web)

BETIS: 22-ročný krídelník Burgui je hráčom Realu Madrid, kde sa nepresadzuje. Minulý rok hosťoval v Espanyole a nezdá sa, že by Barcelončania mali prejaviť záujem. Ten však javí Betis. (Marca)