Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.)

streda, 15. jún 2016 10:57 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Borussia Dortmund zvažuje, že predá arménsku hviezdu Henricha Mchitariana. Správa sa týka najmä The Gunners, ktorí na príchode ofenzívneho futbalistu pracujú. (Independent)

LIVERPOOL: 23-ročný portugalský záložník João Carlos Teixeira prestal byť na Anfielde spokojný a plánuje prestup do FC Porto. (Mirror)

MANCHESTER CITY: Včera bol útočník Nolito zo Celty Vigo spájaný s West Hamom, dnes sú horúcim kandidátom City. Tí vraj už vedú pokročilé rokovania o podmienkach prestupu. (ESPN)

MANCHESTER CITY: 20-ročný záložník Leroy Sané po skončení šampionátu prestúpi a nastupovať bude za Citizens. (Mirror)

LEICESTER CITY: Nová zmluva bola ponúknutá Riyadovi Mahrezovi. Ak dôjde k podpisu a zotrvá v Leicestri, týždenne zarobí 100 tisíc libier. (Daily Star)

WEST HAM: Žiadna cena nie je dostatočne vysoká na to, aby Kladivárov prinútila predať Dimitriho Payeta. Francúzsky reprezentant je pod zmluvou do leta 2021. (Express)

NEWCASTLE: Straky nebudú súčasťou Premier League a udržanie hráčov je tak problémom. Georgino Wijnaldum má namierené do AS Rím a všetko pre Rimanov vyzerá sľubne. (Talksport)

BOURNEMOUTH: Splupráca bude pokračovať so záložník Harrym Arterom. Írsky futbalista podpísal zmluvu na ďalšie tri roky. (Sky Sports)

ANGLICKO: Albion hrá najbližší zápas Majstrovstiev Európy až zajtra a dovtedy sa bude diskutovať zmenách v zostave. Napríklad na hrote by sa údajne mal namiesto Harryho Kanea objaviť Daniel Sturridge (Independent)