Main Content

OFICIÁLNE: Kozák dal do základu tri nové mená!

streda, 15. jún 2016 13:54 | Autor: Filip Chudý

OFICIÁLNE: Kozák dal do základu tri nové mená!
OFICIÁLNE: Kozák dal do základu tri nové mená! | zdroj: © TASR

To, čo Ján Kozák avizoval, to aj splnil. Oproti prvému stretnutiu s Walesom nastali v našej zostave očakávané zmeny. Tie sa netýkajú len klasických zmien post za post, ale zmení sa aj charakter našej hry.

Zákulisné reči o tom, ako by mala vyzerať naša zostava proti Rusku, sa potvrdili! Už od včera sa šírili správy, že v nej budú tri zmeny, no a to sa aj potvrdilo. Na ľavú stranu obrany sa podľa očakávania vracia Tomáš Hubočan, ktorý tak posadil Dušana Šventa na lavičku. Zmena je aj v centrálnej zóne, kde proti Walesu nevýrazného Patrika Hrošovského strieda Viktor Pečovský. Tieto dve zmeny sú teda akoby návratom do kvalifikácie.

Jedinou novinkou bude zloženie našej ofenzívy, keďže takto sme ešte nikdy nenastúpili. Podobný variant sme síce úspešne vyskúšali v Nemecku, ale vtedy hral namiesto Róberta Maka Michal Ďuriš. Práve útočník Plzne vypadol ako tretí z našej zostavy a na jeho miesto prichádza Ondrej Duda náš prvý strelec na Eure. Budeme hrať teda bez hrotového útočníka, čo je systémový zmena, pričom hráči v ofenzíve budú variovať.

Naša zostava proti Rusku:

Kozáčik
Pekarík   Škrtel   Ďurica   Hubočan
Kucka   Pečovský
Mak   Hamšík   Weiss  
Duda