Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.)

štvrtok, 16. jún 2016 10:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podľa britskej tlače sa Zlatan Ibrahimovič dohodol na podmienkach zmluvy na Old Trafford. Po šampionáte absolvuje zdravotnú prehliadku a podpíše. (Independent)

CHELSEA: Konkurenciu na brankárskom poste by mohol zvýšiť Steve Mandanda. 31-ročný gólman je vraj na odchode z Marseille a v Londýne by tak skončil Asmir Begović. (Telegraph)

CHELSEA: Udinese už po hosťovaní 20-ročného forwarda Stipa Pericu naspäť do Anglicka nepustí. Využilo opciu na trvalý prestup Chorvát sa stal ich hráčom. (Express)

CHELSEA: Črtajúci sa príchod Andrého Gomesa padá. Valencia odmietla ponuku 40 miliónov eur a pýtala o 12 viac, keďže by sa podielom musela vyrovnať aj s Benficou. (Sky Sports)

LIVERPOOL: Turecká liga pre Martina Škrtela nebude jedinou možnosťou. Záujem údajne má aj VfL Wolfsburg, ôsmy tím ostatnej sezóny Bundesligy. (Liverpool Echo)

EVERTON: Karamleky by mohli pod taktovkou Ronalda Koemana priviesť dve výraznejšie posily. Zo Zenitu Petrohrad záložníka Axela Witsela a brankára Tima Krula z Newcastle. (Guardian)

WEST BROMWICH & WEST HAM: The Baggies sú ochotní pustiť Saida Berahina do Upton Parku, výmenou za Diafru Sakha. Iný scenár predpovedá odchod anglického útočníka do Stoke City za 5 miliónov eur. Budúce leto bude totiž bez zmluvy. (Daily Star)

NORWICH CITY: Vypadávajúci Kanárici sa dohodli na ďalšej spolupráci s útočníkom Cameronom Jeromom. Ten si zahrá aj druhú anglickú ligu a upísal sa na ďalšie tri roky. (BBC)

MIDDLESBROUGH: Kolumbijský obranca Bernardo Espinosa po skončení zmluvy v Gijóne prejde do Premier League. Upísal sa tamojšiemu nováčikovi, M'Boro. (BBC)