Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.6.)

štvrtok, 16. jún 2016 10:13 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Vedenie klubu rokovalo s Paulom Pogbom a od Francúza dá zrejme ruky preč. Juventus si pýta 140 miliónov eur, hviezdny záložník chce ročne zarobiť 15 miliónov a ešte je tu agent Mino Raiola, ktorý požaduje províziu 25 miliónov eur. (Sport-English)

BARCELONA & SEVILLA: Rokovania o prestupe Kevina Gameira sú v plnom prúde. Barçe sa zdá 40-miliónová výkupná klauzula privysoká a na začiatok ponúka 25 miliónov eur. (Marca)

BILBAO: Do budúcnosti Baskovia nepočítajú s útočníkom Kikem Solom. 30-ročný Španiel odohral v uplynulej sezóne iba 5 zápasov a po konci zmluvy mu ďalšia ponúknutá nebola. (Marca)

VALENCIA: Črtajúci sa prestup Andrého Gomesa do Chelsea padá. Los Che odmietli ponuku 40 miliónov eur a pýtali o 12 viac, keďže by sa podielom museli vyrovnať aj s Benficou. (Sky Sports)

GETAFE: Bývalý stopér FK Senica a ŠK Slovan Bratislava, Nicolas Gorosito, bude v kariére pokračovať u El Geta. Do tohto tímu sa Argentínčan presunul ako voľný hráč. (klubový web)

EIBAR: Skúsený obranca Iván Ramís bude pokračovať vo svojom doterajšom pôsobisku. Po roku na severe Španielska sa dohodol na predĺžení zmluvy do budúceho leta. (Transfermarktweb)

RAYO VALLECANO & GRANADA: V granadskom Los Cármenes bude čoskoro predstavený nový coach, ktorým zrejme bude Paco Jémez. Ten dal bodku za štyrmi rokmi v Rayu. (Football-Espana)

SPORTING GIJÓN: Kolumbijský obranca Bernardo Espinosa po skončení zmluvy prešiel do Premier League. Upísal sa tamojšiemu nováčikovi, FC Middlesbrough. (BBC)