Main Content

Duda na roztrhanie, veľký záujem má oňho Neapol a aj ďalšie kluby!

štvrtok, 16. jún 2016 17:38 | Autor: Filip Chudý

Duda na roztrhanie, veľký záujem má oňho Neapol a aj ďalšie kluby!
Duda na roztrhanie, veľký záujem má oňho Neapol a aj ďalšie kluby! | zdroj: © TASR

Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda je počas európskeho šampionátu na roztrhanie. Po AS Rím prejavil o jeho kúpu záujem aj Neapol, pričom o slovo sa hlásia aj iné kluby.

Ondrej Duda strelil náš historicky prvý gól na európskom šampionáte, no v zahraničných médiách sa spomína čoraz viac nielen v tejto súvislosti, ale aj s prestupom. Nedávno vyšla správa, že ho chce získať AS Rím, nuž a po novom sa spomínajú aj ďalší záujemcovia. Najväčším z nich má byť Hamšíkov SSC Neapol, o čom informoval taliansky novinár Gianluca Di Marzio, ktorý poslal do sveta aj správu o tom, že Dudu chce AS Rím a pred rokom ho spájal s Interom Miláno.

Záujem Neapola o Dudove služby potvrdil aj hráčov agent a bývalý slovenský reprezentant Martin Petráš. „Nechcem hovoriť len o Neapole, pretože to nie je na mieste. Celkovo pracujeme na Dudovom prestupe do Serie A. Niekto ho chce viac, niekto menej. No môžem prezradiť, že čakáme na telefonát z Neapola,“ povedal pre calcionapoli24.it hráčov agent.

Talianske médiá v minulých dňoch okrem Neapola a AS Rím písali tiež o tom, že o Dudu majú záujem aj v BologniChieve Verona. Kde teda skončí, je otázne, ale všetko smeruje k tomu, že v novej sezóne bude pôsobiť na Apeninskom polostrove.