Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.6.)

piatok, 17. jún 2016 08:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 40 zápasov za Chelsea môže v Pedrovom prípade skončiť návratom do Barçy. Nejde len o špekuláciu, ale hráč údajne túto možnosť riešil už aj s Kataláncami. (Sky Sports)

REAL MADRID: Plat Álvara Moratu bude kľúčovým faktorom v prípade návratu do Madridu alebo zotrvania v Juventuse. Španiel si totiž pýta 7,5 milióna eur za rok. (Daily Star)

REAL MADRID & ESPANYOL: Periquitos načrtli záujem o Jesého a príchod Sáncheza Floresa na lavičku ho zvýšil. Pre Barcelončanov sa stal mladík z Realu prioritou číslo jeden. (Sport.es)

VALENCIA: 23-ročný mexický útočník z FC Porto, Jesús Manuel Corona, okúsi La Ligu. Pôsobenie u Netopierov bude jeho treťou európskou zastávkou. (Sky Sports)

VALENCIA: Benfica hneď po skončení Copa América pustí do Španielska záložníka Nicolasa Gaitána. Argentínčana má v nedeľu ráno na programe štvrťfinálový zápas proti Venezuele. (Sportsmole.co.uk)

VALENCIA & BARCELONA: Nepotrebným sa na Nou Campe stal Alex Song a píše sa o jeho prestupe na Mestallu. Záložníkova hodnota je 19 miliónov eur, no okolnosti ju môžu znížiť. (mundodeportivo)

VILLARREAL: Sťahovanie do Ríma sa črtá útočníkovi Cédricovi Bakambuovi. Tamojší AS javí o dvanásťgólového strelca ostatného ročníka La Ligy intenzívny záujem. (Talksport.com)

VILLARREAL & BETIS: Hotový je presun krídelníka Matíasa Nahuela zo žltého dresu do zeleno-bieleho. Odchovanec Villarrealu odchádza do Sevilly. (Marca)