Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.6.)

sobota, 18. jún 2016 11:29 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: 24 miliónov libier ponúkajú The Reds Realu Madrid za Matea Kovacića. To je čiastka, za ktorú prestupoval z Interu Miláno, v Madride však veľa priestoru nedostáva a túži po pravidelnom nasadzovaní. (Talksport)

BARCELONA: Výkupná klauzula Neymara je 200 miliónov eur a tri tímy sú ochotné túto čiastku zaplatiť. Prezradil to hráčov agent v rozhovore. Vzhľadom na citlivosť témy však mená klubov neprezradil. (ESPN)

BARCELONA: Defenzívny univerzál Javier Mascherano možno v tíme zotrvá. Barcelončania aj počas Copa America s 32-ročným Argentínčanom rokujú a ponúknu mu novú zmluvu. (Marca)

BARCELONA & MALAGA: Útočník Sandro Ramirez dostal priestor len v 10 zápasoch. Viac by mohol nastupovať v Andalúzii a obe strany už o možno prestupe rokujú. (Sport.es)

ATLÉTICO MADRID: Premier League nie je pre Gonzala Higuaína jedinou možnosťou. Zatúžil po ňom lodivod Diego Simeone, ale požadovaných 90 miliónov eur je skutočne vysoká suma. (Express)

SEVILLA: Carlos Bacca 18 gólmi pomohol AC Milánu k 7. miestu v Serie A, no Los Rojiblancos mu chýbajú. „Už som hovoril s prezidentom, s ktorým mám stále výborné vzťahy. Viem, ze v Seville mám dvere stále otvorené a som si istý, že sa tam raz vrátim. Sevilla musí každoročne nejakých hráčov predať, to bol aj môj prípad, a fanúšikovia tomu rozumejú.“ (Football-Espana)

REAL SOCIEDAD: Ľavý bek Héctor Hernández bude pokračovať v baskickom celku. Dohodol sa na predĺžení kontraktu do konca sezóny 2018/19. (klubový web)

ŠPANIELSKO: Suverénny triumf 3:0 nad Tureckom znamenal, že Španieli sú jedným z troch stopercentných tímov na Eure. Pred posledným kolom skupiny majú päťbodový náskok pred Českom a dvojbodový pred Chorvátskom, s ktorým budú hrať. (BBC)