Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.)

sobota, 18. jún 2016 11:29 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Okrem intenzívneho súboja o Leroya Saného zo Schalke 04, v ktorom im konkuruje Manchester City, zacielil United aj na Breela Embolo z Bazileja. (Mirror)

MANCHESTER UNITED & STOKE CITY: Ťažkú úlohu v podobe udržania Adama Ounasa má pred sebou Bordeaux. 19-ročný ofenzívny záložník má nakročené do Anglicka a najviac sa píše o The Red Devils a The Potters. (Daily Star)

LIVERPOOL: 24 miliónov libier ponúkajú The Reds Realu Madrid za Matea Kovacića. To je čiastka, za ktorú prestupoval z Interu Miláno, v Madride však veľa priestoru nedostáva a túži po pravidelnom nasadzovaní. (Talksport)

SOUTHAMPTON: Favoritom na uvoľnený post trénera je Rudi Garcia. Francúzsky coach naposledy viedol Lille a potom tri roky AS Rím. (Football-Italia)

SOUTHAMPTON & EVERTON: Rovnako ako Ronald Koeman, sa majú sťahovať aj asistenti. Erwin Koeman a Jan Kluitenberg tiež opustili Svätcov a pôsobiť budú v Goodison Parku. (Telegraph)

WEST HAM & BOURNEMOUTH: 26-ročného krídelníka Matta Ritchieho lákajú do Londýna. Kladivári najnovšie poslali na juh Anglicka vylepšenú ponuku 8 miliónov libier. (Express)

BOURNEMOUTH: Miesto v najvyššej súťaži si zaslúžil Emerson Hyndman. Mladý záložník zaujal svojimi výkonmi vo Fulhama a v novom klube sa upísal do konca sezóny 2019/20. (ESPN)

SUNDERLAND: Boca Juniors sa pokúsi získať stopéra Santiaga Verginiho. Ten počas minulej sezóy len hosťoval v Getafe, čo ho medzi opory Black Cats určite neradí. (Goal)

WEST BROMWICH: Neúspešne sa pokúsili WBA o zisk Franca Vázqueza z Palerma. Ofenzívny záložník má s ružovo-čiernymi zmluvu do leta 2019 a sťahovat sa nebude. (Express)