Main Content

Poznáme rozhodcu zápasu Slovensko – Anglicko, náš súper sa asi nepotešil!

sobota, 18. jún 2016 11:14 | Autor: Filip Chudý

Poznáme rozhodcu zápasu Slovensko – Anglicko, náš súper sa asi nepotešil!
Poznáme rozhodcu zápasu Slovensko – Anglicko, náš súper sa asi nepotešil! | zdroj: © TASR

V stretnutí proti Anglicku sa rozhodne o našom umiestnení v základnej skupine. Ako sme zistili proti Walesu, je dôležitý aj výkon rozhodcu. Meno toho, kto mám bude pískať v pondelok už poznáme.

UEFA pred malou chvíľou zverejnila meno rozhodcu, ktorý bude rozhodovať náš zápas proti Anglicku. Je ním 45-ročný Španiel Carlos Velasco Carballo, pre ktorého je to vzhľadom na vek rozlúčka s vrcholným podujatím.

S týmto rozhodcom nemáme žiadne skúsenosti, keďže nerozhodoval ani jeden zápas našej reprezentácie, ani nepískal v zápasoch našich klubov. No Angličania to už tvrdiť nemôžu.

Lenže kým ich klubom rozhoduje pravidelne, veď len v tejto sezóne to bolo päť zápasov v európskych pohároch, ich reprezentácii pískal len raz. A Angličania na to ale vôbec nespomínajú v dobrom. Rozhodoval totiž ich zápas na MS 2014 proti Uruguaju, v ktorom prehrali 2:1, čo prakticky pochovalo ich šance na postup zo skupiny. Treba pevne veriť, že podobné spomienky spájajúce sa s prehrou si naňho náš najbližší súper uchová.