Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.)

nedeľa, 19. jún 2016 11:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Pablo Zabaleta je v Manchestri od roku 2008, ale počas leta by mal klub zmeniť. Argentínsky obranca očakáva ponuky z iných mužstiev. (sportsmole.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Borussia Dortmund pustí Henrikha Mkhitaryana a jeho agent tvrdí, že sa črtá jeho prestup na Old Trafford. Viac informácií však zatiaľ známych nie je. (Daily Mail)

LEICESTER CITY: Začiatkom týždňa bude definitívne spečatený príchod Nampalysa Mendyho. Defenzívny záložníky Nice šampióna uprednostnil pred West Hamom. (Guardian)

LEICESTER CITY & EVERTON: Útočník M'Baye Niang je v hľadáčiku viacerých anglických klubov. Okrem Foxies a Toffiees javiacich záujem sa spomína aj West Ham. (Guardian)

TOTTENHAM & SOUTHAMPTON: Médiá píšu o prestupe Victora Waynamu do Londýna. Jeho novým domovom bude White Hart Lane, kde ešte musí absolvovať zdravotnú prehliadku. (Skysports)

SOUTHAMPTON: Predĺženiu zmluvy do konca sezóny 2018/19 prikývol obranca Steven Davis. Severný Ír háji tieto klubové farby od júla 2012. (BBC)

SOUTHAMPTON: The Saints si uvedomujú, že je najvyšší čas zohnať nového trénera. Podľa médií je medzi kandidátmi Manuel Pellegrini, Claude Puel či Vítor Pereira z Fenerbahce. (The Times)

CRYSTAL PALACE: Stopér Lewis Dunk má síce pomerne četstvú zmluvu v Brightone, no prestupu k Eagles mu to pravdepodobne nezabráni. Budúci týždeň majú byť veci doladené. (Club Call)

SUNDERLAND: Veľké plány na nákupy sa zatiaľ príliš napĺňať nedarí, no zmeniť by to mohol forward Bas Dost z Wolfsburgu, autora ôsmich ligových gólov. (tribalfootball.com)