Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.6.)

nedeľa, 19. jún 2016 11:07 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Mladík Marco Asensio začne prípravu v A-tíme a je odhodlaný pobiť sa o miesto v Reale. Ofenzívny záložník bol spomínaný s možným hosťovaním, čo nateraz odmieta. (Marca)

REAL MADRID: Chorváti sa v dôležitom zápase proti Španielsku musia zaobísť bez Luku Modrića. Zranenie stehna si vyžiada dlhšiu prestávku ako ostáva do konca skupinovej fázy. (Goal)

REAL MADRID: 21-ročný útočnik Balde Diao Keita opúšťa Lazio. V talianskej tlači sa píše o prestupe do Španielska, kde je pripravená zmluva na päť rokov. (mundodeportivo)

ATLÉTICO MADRID: Presun do Madridu sa reálne črtá pravému obrancovi Šimovi Vrsaljkovi. Chorvát je tejto možnosti absolútne naklonený, dokonca pre ňu odmietol Neapol. (ESPN)

CELTA VIGO: Os Célticos dotiahli z druholigového Gimnasticu útočníka Josého Garcíu Naranja. Tímu tesne ušiel postup do Primera Division, no rodákovi z Andalúzie to vynahradila zmluva na 5 rokov. (klubový web)

OSASUNA: Včera sa Pamplončania dočkali návratu k španielskej futbalovej elite. Vo finále baráže si poradili Gironou 2:1 a 1:0. (Sport.es)

LEGANÉS: Club Deportivo bude od budúcej sezóny súčasťou La Ligy, a preto nakupuje. Prvým krokom bolo udržanie záložníka Gabriela, ktorý hosťoval z Juventusu. (Futbol.as.com)