Main Content

Správy dňa z Euro 2016 (19.6.)

nedeľa, 19. jún 2016 13:45 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z Euro 2016 (19.6.)
Správy dňa z Euro 2016 (19.6.) | zdroj: © TASR

V súvislosti s kontinentálnym turnajom Euro 2016 sme si pre vás pripravili špeciálnu dennú rubriku. Prinášame najzaujímavejšie informácie, ktoré sa vo Francúzsku za udiali za posledných 24 hodín.

Portugalsko sklamalo

Futbalisti Portugalska pokračujú na Euro 2016 v nepresvedčivých výkonoch. Po remíze s Islandom 1:1 sa o body delili aj s Rakúskom, remizovali 0:0. Portugalsko má po dvoch kolách na konte 2 body a o postup ďalej musí zabojovať v poslednom dueli skupiny proti Maďarsku.

Kríza CR7

V kríze aj najväčšia hviezda Portugalska, kapitán Cristiano Ronaldo. Útočník Realu Madrid má po dvoch zápasoch Eura na konte 0 gólov, včera mal dokonca výhodu pokutového kopu, ale napálil iba Žrď. Ronaldovi sa skórovať napokon podarilo, avšak gól pre ofsajd uznaný nebol.

Maďarsko krok od postupu

Po výhre s Rakúskom 2:0 Maďarsko včera remizovali s Islandom 1:1 a majú obrovskú šancu na postup do osemfinále. Maďari sú v F skupine prví, majú 4 body a ak v poslednom kole neprehrajú s Portugalskom, postup im už nik nezoberie.

Belgicko sa prebralo

Nôž na krku včera mali aj Belgičania, ktorí nastúpili proti Írsku. Hviezdny tím trénera Marca Wilmotsa však predviedol kvalitný výkon a zvíťazil 3:0. Mužstvo okolo kapitána Edena Hazarda má po dvoch zápasoch na konte tri body.

Conte v Chelsea uspeje

Taliansky brankár Gianluigi Buffon prognózuje, že tréner Antonio Conte po odchode do londýnskej Chelsea na Stamford Bridge uspeje. Conte zažíva s Talianskom zatiaľ výborné Euro, jeho zverenci vyhrali oba odohraté zápasy. (goal.com)

Fabregas o trénerovi

Cesc Fabregas vzdal hold trénerovi Španielska Vicentemu Del Bosquemu. Stredopoliar londýnskej Chelsea priznal, že práve skúsený kormidelník je kľúčom k úspechu úradujúcich majstrov Európy. (goal.com)