Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.6.)

pondelok, 20. jún 2016 09:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Tréner José Mourinho chce posilniť obranu Manchestru United o 29-ročného stopéra Juventusu Leonarda Bonucciho. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Manchester City má záujem o útočníka Pierre-Emerick Aubameyanga, ale odmieta Borussii Dortmund zaplatiť požadovaných 65 miliónov libier. (mirror)

MANCHESTER CITY: Kouč Pep Guardiola chce posilniť aj stred zálohy. Preto ďalšia ponuka vo výške 37 miliónov libier pôjde do Realu Madrid na 26-ročného Toniho Kroosa. (metro)

MANCHESTER CITY: Citizens možno siahnu po opore Celty Vigo, pretože na Etihad Stadium by za 14 miliónov libier mohol zamieriť španielsky útočník Nolito.  Ten momentálne predvádza dobré výkony v drese Španielska na európskom šampionáte. (dailymail)

MANCHESTER UNITED: Útočník Wayne Rooney je pripravený podpísať s Manchestrom United novú zmluvu, ktorá by ho na Old Trafford udržala až do konca kariéry. (mirror)

CHELSEA: Carlo Cudicini v minulosti pôsobil v Chelsea a na Stamford Bridge by sa mohol už čoskoro vrátiť. Bývalý taliansky brankár sa môže stať členom trénerského tímu, do ktorého ho chce manažér Antonio Conte. (dailystar)

SOUTHAMPTON: Southampton sa môže naďalej spoliehať na služby Steva Davisa. Reprezentant Severného Írska sa s klubom dohodol na predĺžení kontraktu do roku 2019. (saintsfc)

SOUTHAMPTON: Rudi García sa nestane novým manažérom Southamptonu. Ten hľadá náhradu za Ronalda Koemana. Bývalý lodivod AS Rím alebo Lille však ponuku odmietol, lebo chce viesť klub, s ktorým bude hrať Ligu Majstrov. (readsouthampton)