Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.)

pondelok, 20. jún 2016 09:17 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Manchester City si chce posilniť stred zálohy. Preto ponuka vo výške 37 miliónov libier pôjde do Realu Madrid na 26-ročného Toniho Kroosa. (metro)

FC BARCELONA: Zdravotnú prehliadku by mal dnes absolvovať Dani Alves. Ten sa chystá prestúpiť z Barcelony do Juventusu, pričom na dokončenie celého transferu už chýba iba spomínaná prehliadka. (tuttojuve)

CELTA VIGO: Citizens možno siahnu po opore Celty Vigo, pretože na Etihad Stadium by za 14 miliónov libier mohol zamieriť španielsky útočník Nolito.  Ten momentálne predvádza dobré výkony v drese Španielska na európskom šampionáte. (dailymail)

MÁLAGA: Bakari Koné by sa mal sťahovať z Lyonu do Málagy. Pre tú je 28-ročný stopér podľa informácií zo Španielska letnou prestupovou prioritou. (goal.com)

ESPANYOL BARCELONA: Zo španielskej ligy do ruskej by mohol zamieriť Álvaro González. O obrancu Espanyolu sa zaujíma Rubin Kazaň. (tuttomercatoweb)

BETIS a VILLARREAL: Betis po skončení sezóny získal niekoľko posíl, ktorým bude potrebné uvoľniť miesto. Zo sevillského celku by mohol odísť napríklad záložník Alfred N'Diaye. O toho sa zaujíma Villarreal, ktorý už začal rokovania o prestupe. (marca)