Main Content

Tipujeme Slovensko - Anglicko a Wales - Rusko. Kurz tiketu 3,78!

pondelok, 20. jún 2016 09:13 | Autor: Filip Chudý

Tipujeme Slovensko - Anglicko a Wales - Rusko. Kurz tiketu 3,78!
Tipujeme Slovensko - Anglicko a Wales - Rusko. Kurz tiketu 3,78! | zdroj: © TASR

Dnes bude celé Slovensko žiť futbalom viac ako inokedy, keďže postupové boje v našej skupine sľubujú veľkú drámu. Vybrali sme niekoľko zaujímavých tipov a z nich ešte tie najlákavejšie.

Slovensko – Anglicko (o 21:00)

Na úvod si povedzme, že potrebujeme aspoň bod na postup, pretože je pomerne pravdepodobné, že Rusi porazia Wales, ale o tom viac v analýze tohto duelu. No iba to zdôrazňuje fakt, že obe stretnutia, ktoré sa hrajú súčasne, budú mať na seba výrazný vplyv a nemožno ich z tipérskeho pohľadu od seba oddeliť.

Angličania otvorene povedali, že im stačí remíza, ak im zabezpečí prvé miesto v skupine, čiže Wales nesmie vyhrať. Nám tiež stačí remíza, lebo by znamenala náš postup, hoci na matematickú definitívu by sme možno ešte čakali. Ale vzhľadom na vývoj v iných skupinách nám takmer určite štyri body na postup stačiť budú.

Z toho dôvodu je pravdepodobné, že dlho to bude bez gólov, lebo obe strany sa nemajú kam ponáhľať, iba ak by to zmenil vývoj druhého zápasu. Preto tip na to, že v prvom polčase padne maximálne jeden gól, sa javí ako tutovka (kurz 1,29).

My sa budeme spoliehať na pevnú obranu, rýchly protiútok a genialitu Hamšíka. To Angličania nemajú takto vyprofilovaný štýl hry, skôr ideálne zloženie hľadajú. Je tiež možné, že nastane zmena na hrote útoku, keď na nátlak verejnosti Vardy vymení Kana. No aj kedy hrali obaja, veríme našej obrane, že ich udrží na uzde. Kurz na to, že nedá gól Kane je 1,35 pri Vardym zas 1,33. Viac odporúčame kurz pri Kanovi, veď je vyšší a možno ani nebude hrať v základe.

Najviac nás ale bude zaujímať výsledok. Ako sme už naznačili vyššie, remíza môže vyhovovať obom, pričom kurz 3,37na „krížik“ je lákavý. No my ho radšej poistíme, pretože všetci dobre vieme, čoho sú naši chlapci schopní. Tí dokázali poraziť oveľa kvalitnejšie mužstvá, ako sú Angličania, ktorí majú najmladší výber na turnaji, pričom ten ani nepresvedčil. Preto odporúčame tip na to, že si pôjdeme minimálne za postupom, ak nie rovno za víťazstvom v skupine (tip 1X v kurze 2,10).

Náš tip:1X v kurze 2,10 na Tipsport.sk


 

Rusko - Wales (o 21:00)

Ako sme už povedali, obe stretnutia budú mať na seba vplyv, no „najľahšie“ to majú predsa len Rusi, tí totiž vedia, že musia vyhrať, čiže žiadne kalkulácie neriešia.

Treba si otvorene povedať, že Rusko má v globále lepších hráčov ako Wales, hoci ten má silnejšie individuality. Sami sme videli, že zborná má väčšiu kvalitu ako „draci“, len bude otázkou, či dokáže zvládnuť tlak, pretože ruskí športovci pod tlakom slova musíš nie vždy dokonale zaberú.

Obraz stretnutia je viac-menej daný už teraz. Rusi musia hrať, preto budú vo veľkom držať loptu a útočiť, Wales bude brániť a hrať na protiútoky. Je tak úplne jasné, že kto bude mať lepšie držanie lopty, dokonca sa nám to zdá jednoznačné aj pri hranici 56%, ktorá je vypísaná ako zlomová. My sme mali proti Walesu držanie lopty 56%, pričom nás v tejto (bezvýznamnej) činnosti Rusi úplne prevýšili. Z toho dôvodu vrelo odporúčame tip na to, že Rusi budú mať držanie lopty viac ako 56% (kurz 1,80).

Rusi musia dať gól, krajní obrancovia budú hrať preto vysoko, čo Walesu vyhovuje, pretože rýchly Bale by mohol v protiútokoch platiť na pomalých stopérov súpera. No my sme videli tiež to, ako Nemec po vystriedaní robil problémy waleským stopérom, pričom podobný hrot Dziuba je oveľa lepší a zatápal aj našim stopérom. Kto teda rád trochu riskuje, tipy na to, že obaja sa gólovo presadia, nemusia byť vôbec márne. Na Balov gól je kurz 2,70 a na Dziubov 3,50. Ak neradi tipujete strelcov, potom odporúčame to, že gól v stretnutí dajú obe mužstvá (kurz 2,14).

Nebude chýbať ani pohľad na základný tip, čiže ako to dopadne. Už sme naznačili, že väčšia kvalita je na strane Rusov, ale Wales môže postupovú remízu ukopať, na to je dosť húževnatý. Preto tip 1X sa javí ako najlogickejší (kurz 1,43).

Náš tip:domáci držanie lopty viac ako 56% v kurze 1,80 na Tipsport.sk

Celkový kurz našich tipov:
3,78 na Tipsport.sk