Main Content

Trenčín pozná možných súperov v Lige majstrov

pondelok, 20. jún 2016 11:13 | Autor: Filip Chudý

Trenčín pozná možných súperov v Lige majstrov
Trenčín pozná možných súperov v Lige majstrov | zdroj: © TASR

UEFA už tradične pre samotným žrebovaním európskych pohárov rozdelila kluby do skupín, z ktorých vzídu súperi. Trenčania tak už teraz vedia, na koho môžu naraziť. Výber obsahuje neželané aj želané možnosti.

AS Trenčín začne v 2. predkole Ligy majstrov, v ktorom bude prvýkrát nasadený, preto je tu väčšia na šanca na to, že rovno aj neskončí, ako tomu bolo pred rokom. Nasadenie mu totiž dáva lepšie vyhliadky na postup, keďže sa tak vyhne v tejto fáze silným klubom ako FC Salzburg, Celtic Glasgow, APOEL Nikózia, BATE Borisov, Legia Varšava, Dinamo Záhreb, Ludogorec Razgrad, FC Kodaň, Karabach Agdam, Rosenborg Trondheim, FK Astana, Šerif Tiraspoľ, Crvena Zvezda Belehrad a pod.

Trenčanom vyžrebujú od 12:00 jedného z tejto pätice: F91 Dudelange (Luxembursko), Hapoel Beer Ševa (Izrael), Olimpija Ľubľana (Slovinsko), Vardar Skopje (Macedónsko), FK Liepaja (Lotyšsko).

Jedná sa teda o súperov z oboch kategóriií najťažších (Hapoel, Olimpija), ale aj najľahších (Liepaja). Zvyšné dva kluby sú tak uprostred.