Main Content

Správy dňa z Euro 2016 (21.6.)

utorok, 21. jún 2016 08:59 | Autor: Jakub Vaverka

Správy dňa z Euro 2016 (21.6.)
Správy dňa z Euro 2016 (21.6.) | zdroj: © TASR

V súvislosti s kontinentálnym turnajom Euro 2016 sme si pre vás pripravili špeciálnu dennú rubriku. Prinášame najzaujímavejšie informácie, ktoré sa vo Francúzsku za udiali za posledných 24 hodín.

B skupina je dohratá

Včerajším dňom sa definitívne dohrala aj B skupina, Wales zdolal Rusko rozdielom triedy 3:0 a skončil na prvom mieste, Anglicko remizovalo so Slovenskom 0:0. Albion postúpil z druhého miesta, Slovensko má štyri body a jednou nohou je taktiež v osemfinále.

Kozáčik mužom zápasu

Oficiálne najlepším hráčom zápasu sa stal slovenský brankár Matúš Kozáčik, ktorý na rozdiel od predchádzajúcich zápasov Slovensko držal nad vodou a predviedol niekoľko vynikajúcich zákrokov.  (goal.com)

Nebolo o zmenách

Zastupujúci kapitán Anglicka Gary Cahill prehlásil, že ofenzívna impotencia The Three Lions v zápase proti Slovensku nepramenila z veľkého počtu zmien, ktoré kouč Roy Hodgson pred posledným zápasom skupiny urobil. (goal.com)

Arda presvedčí kritikov

Brankár Turecka Volkan si myslí, že kapitán mužstva Arda Turan v dnešnom zápase proti Česku presvedčí kritikov, že sa mýlili a podá vynikajúci výkon. Záložník Barcelony je zatiaľ na Eure tvrdo kritizovaný. (goal.com)

Najlepší výkon Walesu

Hviezdny Gareth Bale prehlásil, že včerajšia výhra Walesu nad Ruskom (3:0) bola najlepším výkonom Drakov na prebiehajúcom Eure. Samotný Bale je najlepším strelcom európskeho šampionátu s troma presnými zásahmi. (goal.com)

Draci môžu ísť ďalej

Tréner Walesu Coleman si myslí, že Draci môžu ísť aj ďalej ako len do osemfinále. Fakt, že Bale, Ramsey a spol. postúpili z prvého miesta skupiny znamená ,že britský tím narazí na papierovo slabšieho súpera. (goal.com)