Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.)

utorok, 21. jún 2016 11:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (21.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: V hľadáčiku Realu Madrid sa ocitol francúzsky stredopoliar N'Golo Kanté z Leicesteru City. (independent)

MANCHESTER CITY: Manchester City ponúkol 16,7 milióna libier za útočníka Gabriela Jesusa z Palmeiras. O 19-ročného mladíka sa však zaujíma aj FC Barcelona a Juventus Turín. (espnfc)

TOTTENHAM a SOUTHAMPTON: Victor Wanyama sa čo nevidieť podrobí zdravotnej prehliadke v Tottenhame, kam prestupuje zo Southamptonu. Ten dostane odstupné jedenásť miliónov libier. (bbc.com)

CHELSEA: Jérémie Boga tento rok hosťoval z Chelsea v Rennes a ani v budúcej sezóne zrejme nedostane šancu presadiť sa do prvého tímu The Blues. Londýnsky klub má v pláne uvoľniť ho na ďalšie hosťovanie. O mladého útočníka za zaujímajú kluby vo Francúzsku, Nemecku a Španielsku. (transfermarkt)

EVERTON: Argentínsky obranca Evertonu Ramiro Funes Mori zostáva v hľadáčiku Barcelony, ale k prestupu toto leto nedôjde. (espnfc)

BOURNEMOUTH a ASTON VILLA: Aston Villa získala posilu do stredu obrany. Birminghamský celok bude budúcu sezónu bojovať o návrat do Premier League a preto priviedol Tommyho Elphicka z Bournemouthu. Dohoda znie na tri roky. (birminghammail)

NEWCASTLE: Olympique Marseille verí, že jeho farby bude aj v ďalšej sezóne hájiť Florian Thauvin. Ofenzívny futbalista pred rokom prestupoval do Newcastlu United ale v Anglicku sa nepresadil. Na juh Francúzska sa vrátil v zime formou hosťovania. O ďalšom hosťovaní kluby teraz znova rokujú. (espnfc)

ANGLICKO vs SLOVENSKO: Bezgólovú remízu 0: 0 uhrali v poslednom zápase skupiny B na ME 2016 futbalisti Anglicka proti Slovensku. Celkovo získali 5 bodov a postupujú do osemfinále z druhého miesta. Víťazom skupiny sa prekvapujúco stali futbalisti Walesu.