Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.6.)

utorok, 21. jún 2016 11:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V hľadáčiku Realu Madrid sa ocitol francúzsky stredopoliar N'Golo Kanté z Leicesteru City. (independent)

REAL MADRID: Juventus Turín je ochotný za pre klub primeranú cenu predať stredopoliara Paula Pogbu. Ale viac než do Anglicka je pravdepodobnejší jeho odchod do Realu Madrid. (skysports)

FC BARCELONA: Manchester City ponúkol 16,7 milióna libier za útočníka Gabriela Jesusa z Palmeiras. O 19-ročného mladíka sa však zaujíma aj FC Barcelona a Juventus Turín. (espnfc)

FC BARCELONA: Brazílsky obranca Douglas podľa očakávania odíde z Barcelony, kde sa za dve sezóny nedokázal presadiť. Hráč má namierené do vlasti, kde za dva milióny eur kúpi 60% podiel z jeho práv Cruzeiro. (otempo.com.br)

FC BARCELONA: Argentínsky obranca Evertonu Ramiro Funes Mori zostáva v hľadáčiku Barcelony, ale k prestupu toto leto nedôjde. (espnfc)

REAL SOCIEDAD: Geronimo Rulli sa chystá spojiť aj ďalšiu časť svojej kariéry s Realom Sociedad. Argentínsky brankár tu v posledných dvoch rokoch hosťoval z uruguajského celku Deportivo Maldonado, ale teraz je  na svete dohoda o trvalom prestupe. (donbalon.com)