Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.)

streda, 22. jún 2016 08:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY: Jamie Vardy sa po európskom šampionáte podrobí operácii zlomeného zápästia. Útočník Leicesteru a anglickej reprezentácie utrpel zranenie už v úvode sezóny. Po zákroku ho bude čakať trojtýždňový odpočinok. (independent)

LEICESTER CITY a WATFORD: Leicester City je ochotný zaplatiť až 25 miliónov libier za útočníka Troya Deeneyho z Watfordu. Avšak rokovania už dlhšie viaznu na tom, že Watford požaduje viac. (dailymail)

LEICESTER CITY:Luis Hernández už vie, kde bude hrávať od novej sezóny. Španielskemu obrancovi skončila zmluva v Sportingu Gijón a nakoniec sa vydal do Anglicka. Dohodol sa na štvorročnom kontrakte s majstrovským Leicesterom. (skysports)

LIVERPOOL a MANCHESTER CITY: Liverpool plánuje priviesť z Newcastlu krídelníka Andros Townsenda. Townsenda by mohol kúpiť aj Manchester City, ktorý o hráča taktiež prejavil záujem. 24-ročný Angličan môže z Newcastlu odísť za 10,5 milióna libier. (bleacherreport)

EVERTON: Everton jedná o prestupe kamerunského útočníka Vincenta Aboubakara z Porta za približne 16 miliónov libier. (liverpoolecho)

BOURNEMOUTH: Raúl Meireles by sa mohlo vrátiť do anglickej Premier League. Portugalský záložník sa údajne rozhodol nepredĺžiť kontrakt vo Fenerbahce a jeho ďalšie kroky majú smerovať do Bournemouthu. (thesun)

WATFORD: Isaac Success má podľa médií namierené z Granady do Watfordu. Londýnsky klub je údajne blízko k dohode o prestupe a s mladým útočníkom má podpísať zmluvu na päť rokov. (transfermarkt)