Main Content

Prebudia sa Ronaldo a Ibrahimovič? Pozrite si tipy na dnešné zápasy Euro

streda, 22. jún 2016 12:05 | Autor: Jakub Mihálik

Prebudia sa Ronaldo a Ibrahimovič? Pozrite si tipy na dnešné zápasy Euro
Prebudia sa Ronaldo a Ibrahimovič? Pozrite si tipy na dnešné zápasy Euro | zdroj: © TASR

Prebudí sa Cristiano Ronaldo aj strelecky? Zatlačia Islanďania alebo Rakúšania na postupové priečky? A rozlúči sa Zlatan s repre kariérou už dnes? Prečítajte si naše analýzy k zápasom v E a F skupine Euro 2016.

Maďarsko – Portugalsko (18:00)

Pri svojej senzačnej účasti na Eure majú Maďari po včerajšku už istý postup, preto môžu hrať v poslednom zápase proti Portugalsku uvoľnene. To Cristiano Ronaldo a spol. budú musieť zabrať naplno, aby vôbec postúpili zo skupiny. Doterajšie dva zápasy odohrali Portugalci pomerne v dobrej forme, no chýbalo presnejšie zakončenie.

Selecao vyslala na súperove brány 50 streleckých pokusov, pričom 16 z nich mierilo do priestoru brány. Aj samotný Cristiano Ronaldo mal obrovské šance, keď najmä proti Rakúsku hrozil zo vzduchu, z diaľky i z penalty, no zatiaľ mu nebolo súdené skórovať. Ako ho však poznáme, ani mierna kritika na jeho adresu ho z koncentrácie nevyhodí a práve v tomto zápase by sa tak mohol presadiť. Kurz na to je 2,05.

Portugalčania hrajú bez typického hrotové útočníka a väčšina ich útokov smeruje z krídelných priestorov, ktoré okrem Ronalda obhospodarujú Nani či Quaresma a ofenzívu podporujúci krajní obrancovia. V predchádzajúcich dvoch zápasoch Portugalčania zahrávali 11, respektíve 10 rohových kopov. Očakávame preto, že by najmä v prvom polčase malo prísť k mohutnej ofenzíve z ich strany. Kurz, že zahrajú 4 a viac rohov v prvom polčase je 1,80.

Naše tipy:
Výhra hostí v kurze 1,46
Hostia 7 striel na bránu a viac v kurze 1,60

C. Ronaldo dá gól a hostia v kurze 2,05
Hostia 4 rohy a viac v 1. Polčase v kurze 1,80


 

Island - Rakúsko (18:00)

Obom súperom ide o postup. Island doteraz podáva sympatické výkony, keď si v dvoch zápasoch pripísal dve remízy. Rakúsko, na čele so svojou najväčšou hviezdou, Davidom Alabom, je zatiaľ sklamaním, no potenciál tento tím má, čo ukázal vo výborne zvládnutej kvalifikácii.

Oba tímy jednoducho potrebujú vyhrať, inak nemajú žiadnu šancu na postup. Preto očakávame, že neukážu takú tvár, akou sa prezentovali proti favorizovanému Portugalsku, keď bránili s 8 mužmi územie pred pokutovým územím. Očakávame, že sa pustia do útočenia s vervou a budeme na záver futbalového program F skupiny vidieť aj nejaké góly, keďže ich doteraz padalo veľmi málo. Kurz na to, že padnú 2 a viac gólov je 1,60.

Naše tipy:
Padnú 2 góly a viac – kurz 1,60
9 rohov a viac – kurz 1,45


Švédsko – Belgicko (21:00)

V doterajšom priebehu Švédi príliš nepresvedčili a ich líder, Zlatan Ibrahimović, nepodáva najlepšie výkony na turnaji. Tre Kronor majú po dvoch zápasoch 1 bod a dnes musia vyhrať, ak chcú postúpiť. Včera však Ibrakadabra ohlásil, že tento turnaj bude jeho posledným v drese Švédska, no zároveň vyjadril odhodlanie, že zápas proti Belgicku nemôže byť tým posledným. “Nepoznám neúspech”, povedal. Do zápasu proti Les Diables rouges tak nastúpi s veľkým odhodlaním streliť gól a pomôcť Švédom k postupu. Kurz na to, že strelí gól je 2,10.


Proti však budú stáť Belgičania, ktorí takisto nemajú istý postup, po tom, čo v prvom zápase podľahli Taliansku. Belgická ofenzíva nemá problem strieľať góly, no belgická defenzíva je pri neúčasti Kompanyho na pomerne vratkých nohách (kurz, že oba tímy dajú gól je 2,10). V tomto zápase očakávame vela emócií, ofenzívnejšie prejavy oboch mužstiev, góly a skvelý futbal.

Naše tipy:
Každý tím dá gól – áno – kurz 2,10
Zlatan Ibrahimović dá gól – kurz 3,00


 

Taliansko – Írsko (21:00)

Taliani už majú svojho osemfinálového súpera jasného, naopak, Íri sú motivovaní pobiť sa ešte o postup. Preto by v tomto zápase mohli uchmatnúť body (remíza má kurz 3,17).

Proti Švédom boli Íri lepším tímom, proti Belgicku síce neuspeli, no ich fanatickí fanúšikovia by v zápase proti súperovi, ktorému už o nič nejde, mohli dotlačiť k dobrému výsledku. Taliani sú známi tým, že hrajú len to, koľko potrebujú. Samozrejme, zároveň nechcú prehrať. Ponúka sa remíza?

Naše tipy:
Remíza – kurz 3,17
Taliansko strelí menej ako 1,5 gólu – kurz 1,37
Remíza prvý polčas – 1,96


 

Ako tipovať?

Ak sa chcete nechať inšpirovať našim tiketom, odporúčame nasledovné zloženie.

Výhra Portugalska v kurze 1,46
Island - Portugalsko: Padnú 2 góly a viac – kurz 1,60
Belgicko - Švédsko: každý tím dá gól – áno – kurz 2,10
Taliansko - Írsko: Remíza prvý polčas – 1,96
celkový kurz: 9,61 na Tipsport.sk