Main Content

Weiss je ďalším reprezentantom, ktorého chce získať turecký klub

streda, 22. jún 2016 16:32 | Autor: Dávid Lech

Weiss je ďalším reprezentantom, ktorého chce získať turecký klub
Weiss je ďalším reprezentantom, ktorého chce získať turecký klub | zdroj: © TASR

Len nedávno sa špekulovalo o odchode Martina Škrtela z Liverpoolu do tureckej Süper ligy. Po novom sa v hľadáčiku iného tureckého klubu objavil ďalší slovenský reprezentant.

Už niekoľko týždňov sa neustále špekuluje o novom pôsobisku kapitána slovenskej futbalovej reprezentácie Martina Škrtela. Podľa mnohých zdrojov majú o stopéra anglického Liverpoolu eminentný záujem funkcionári úradujúceho tureckého šampióna z Besiktasu Istanbul. 31-ročný rodák z Handlovej by nemusel byť jediným Slovákom, ktorý v lete odíde do Süper ligy.

Na tureckých trávnikoch by sa mohol líder nášho národného tímu stretávať so spoluhráčom z reprezentácie Vladimírom Weissom. „Trabzonspor pozorne sleduje Vladimíra Weissa. Viceprezident klubu Nevzat Aydin vyhodnotil aktuálnu situáciu hráča s jeho agentom Minom Raiolom,“ píše sa na webe trabzonsporteam.com.

Podľa dostupných informácií Nevzat Aydin spoločne s technickým riaditeľom Ersunom Yanalom sleduje hráčov na ME 2016 vo Francúzsku a hľadá potencionálne posily pred začiatkom novej sezóny 2016/2017. Jednou z nich je aj náš 26-ročný futbalista, ktorý v súčasnosti oblieka dres tímu Al-Gharafa SC katarskej futbalovej lige. Čoskoro tomu tak ale byť nemusí. Dvanásty celok uplynulej sezóny tureckej najvyššej futbalovej súťaže javí o nášho hráča veľký záujem.