Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)

štvrtok, 23. jún 2016 06:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LEICESTER CITY:Obranca Nampalys Mendy prestúpi z francúzskeho Nice do Leicesteru. 24-ročný futbalista priletí na zdravotnú prehliadku, po ktorej podpíše kontrakt na štyri roky. (mirror)

MANCHESTER CITY: Útočník Nolito zo Celty Vigo sa údajne rozhodol pre odchod do Manchestru City. (espnfc)

MANCHESTER CITY: Udinese by mal posilniť Seko Fofana. Mladý francúzsky stredopoliar mieri na Apeninský polostrov na zdravotnú prehliadku. Následne by mal podpísať kontrakt na štyri roky. (mondoudinese.it)

MANCHESTER CITY: Manchester City čoskoro dotiahne do konca príchod krídelníka Leroy Saneho zo Schalke 04 za 40 miliónov libier. (manchestereveningnews)

MANCHESTER UNITED: Manchester United vylepšil svoju ponuku na stredopoliara Henricha Mchitarjana z Dortmundu na 28 miliónov libier. (metro)

CHELSEA: Brazílsky stredopoliar Willian podpíše novú zmluvu v Chelsea, hoci o jeho služby stojí Manchester United. (transfermarkt)

CHELSEA: Chelsea ponúkla 19,2 milióna libier za stredného obrancu Kalidoua Koulibalyho z Neapola. Taliani však túto ponuku zmietli zo stola. (independent)

CHELSEA: Charly Musonda zostáva aj pre nadchádzajúcu sezónu hráčom Realu Betis. Za ten belgický mládežnícky reprezentant nastupuje od januára tohto roka a teraz mu bolo hosťovanie z Chelsea predĺžené o ďalších dvanásť mesiacov. (weaintgotnohistory)

EVERTON: Útočník Romelu Lukaku by nakoniec mohol zostať v Evertone. Aspoň to podľa niektorých médií tvrdí jeho agent. (metro)