Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.)

štvrtok, 23. jún 2016 06:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Gareth Bale podľa španielskych médií spojí aj ďalšiu budúcnosť s Realom Madrid. Reprezentant Walesu má v priebehu tohtoročného leta podpísať nový kontrakt. V hre je údajne až sedemročná zmluva. (dailymail)

ATLÉTICO MADRID: Miguel Ángel Moya môže zostať v Atléticu Madrid. Španielsky brankár má zmluvu ešte na jeden rok a jeho zamestnávateľ mu ponúka kontrakt platný do leta 2018. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Šime Vrsaljko údajne už prestúpil zo Sassuola do Atlética Madrid. Chorvátsky obranca sa podľa niektorých správ mal v priebehu majstrovstiev Európy podrobiť zdravotnej prehliadke a podpísať zmluvu. (en.as.com)

REAL MADRID a ESPANYOL: Espanyol Barcelona má nového čínskeho vlastníka a chystá sa posilňovať. Na zozname katalánskeho klubu je aj útočník- krídelník Jesé, ktorý nepatrí do základnej zostavy Realu Madrid. (espnfc)

CELTA VIGO: Útočník Nolito zo Celty Vigo sa údajne rozhodol pre odchod do Manchestru City. (espnfc)

REAL BETIS: Charly Musonda zostáva aj pre nadchádzajúcu sezónu hráčom Realu Betis. Za ten belgický mládežnícky reprezentant nastupuje od januára tohto roka a teraz mu bolo hosťovanie z Chelsea predĺžené o ďalších dvanásť mesiacov. (weaintgotnohistory)

LAS PALMAS a REAL BETIS: Willian José prestúpil z Las Palmas do Betisu. Kluby sú dohodnuté a brazílskeho útočníka čaká zdravotná prehliadka. (marca.com)