Main Content

Zaskočia Slováci Nemcov a postúpia do štvrťfinále EURO 2016?

štvrtok, 23. jún 2016 15:43 | Autor: Martin Gregor

Zaskočia Slováci Nemcov a postúpia do štvrťfinále EURO 2016?
Zaskočia Slováci Nemcov a postúpia do štvrťfinále EURO 2016? | zdroj: © TASR

Slovenskí futbaloví reprezentanti svoj cieľ na európskom šampionáte splnili, keď postúpili do osemfinále a dokonale pobláznili celú republiku. Osemfinálovým súperom sokolov budú Nemci, ktorí sú považovaní za jednoznačného favorita.

Reprezentanti s dvojkrížom na prsiach však už neraz dokázali, že v dôležitých okamihoch vedia zabojovať a skutočne môžu poraziť kohokoľvek. V príprave si Slováci s Nemeckom na ich pôde poradili 3:1, ale teraz to bude o niečom inom a favorit je jednoznačne daný.

Čo na tento osemfinálový súboj hovorí najväčšia tipérska komunita? Slovenským hráčom veria len 3 % jej členov, naopak o výhre nemeckého giganta je presvedčených viac ako 90 % stratégov.

 So zaujímavým tipom prichádza borec Kocy97, ktorý predpokladá, že v tomto dueli sa nepodarí každému tímu streliť gól s kurzom 1,92. Inak povedané: Slovákom príliš neverí. Ako to tipujete vy?

Fandite na EURO 2016 našim v drese slovenskej futbalovej reprezentácie. Pripravili sme pre vás špeciálnu akciu, v ktorej na vás čaká 400 reprezentačných dresov. Navyše k tomu môžete získať vstupný bonus až 2 000 EUR.

Uchmatnúť krásny reprezentačný dres nie je vôbec zložité. Stačí splniť len tri jednoduché kroky. Založte si účet v Tipsporte, vložte si naň aspoň 20 EUR a do konca majstrovstiev Európy si tipnite aspoň za 20 EUR v minimálnom kurze 2:1. Nepremeškajte túto šancu a vyzdvihnite si dres slovenskej futbalovej reprezentácie v Tipsporte.

Pre všetkých tipérov Tipsportu je k EURU 2016 pripravená bohatá kurzová ponuka, v ktorej si každý určite niečo nájde. Nie ste ešte zaregistrovaný v Tipsporte? Poponáhľajte sa! Zaregistrujte sa, získate vstupný bonus až 2 000 EURa navyše pre prvých 400 z vás, ktorí sa počas EURA 2016 zaregistrujú a splnia jednoduché podmienky, je prichystaný reprezentačný dres ako darček!