Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.)

piatok, 24. jún 2016 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL a MANCHESTER UNITED: Nový tréner Manchestru United José Mourinho ponúkne Arsenalu 35 miliónov libier za stredopoliara Aarona Ramseyho. (dailystar)

MANCHESTER CITY:  Bacary Sagna má ešte na rok platný kontrakt s Manchestrom City, no napriek tomu sa špekuluje o jeho možnom odchode. Skúsený francúzsky obranca by mohol zamieriť na Apeninský polostrov, kde sa o jeho služby podľa posledných správ zaujímajú AS Rím a AC Miláno. (talksport)

MANCHESTER CITY: Seko Fofana oficiálne prestúpil do Udinese, kde prešiel zdravotnou prehliadkou a podpísal zmluvu. Francúzsky stredopoliar prichádza z Manchestru City, pričom uplynulú sezónu hosťoval v Bastii. (espnfc)

TOTTENHAM: Tottenham sa dohodol na príchode útočníka Antonia Sanabria z AS Rím za dvanásť miliónov libier. (talksport)

LIVERPOOL a SOUTHAMPTON: Liverpool zvažuje nákup útočníka Sadio Maného zo Southamptonu za 25 miliónov libier. (skysports)

CHELSEA: Chelsea začala rokovania s Realom Madrid ohľadom možného príchodu útočníka Alvara Moratu. (independent)

SWANSEA: Swansea by mohol posilniť Luca Cigarini. 30-ročný záložník Atalanty Bergamo sa podľa anglických médií dostal na zoznam letných posíl ostrovného tímu. (southwales-eveningpost)

HULL CITY: Hull City si poistil služby Ahmed Elmohamadiho. Egyptský reprezentant sa nováčikovi Premier League upísal na ďalšie tri sezóny. (bbc.com)