Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.)

piatok, 24. jún 2016 06:13 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Londýnska Chelsea začala rokovania s Realom Madrid ohľadom možného príchodu útočníka Alvara Moratu. (independent)

SEVILLA: Jorge Sampaoli bude čoskoro menovaný novým trénerom Sevilly a s vedením španielskeho celku už pracuje na posilách. Bývalý kouč čilskej reprezentáciez by okrem iného rád z Hoffenheimu priviedol útočníka Eduarda Vargasa. (futbol.as)

SEVILLA a LAS PALMAS: Roque Mesa patrí k stabilným článkom základnej zostavy Las Palmas, čo by ale od leta už platiť nemuselo. O tohto záložníka sa začala zaujímať Sevilla a už podnikla prvé kroky potrebné na jeho angažovanie. (marca.com)

MÁLAGA a EIBAR: Málaga získala z Eibaru Keka. 24-ročný ofenzívny hráč vo svojom novom pôsobisku podpísal kontrakt na štyri roky. (marca.com)

MÁLAGA SPORTING GIJÓN: Jony sa presťahuje zo Sportingu Gijón do Málagy. Tá získala 24-ročného ofenzívneho hráča po vypršaní zmluvy a podpísala s ním kontrakt do roku 2020. (marca.com)

REAL SOCIEDAD: Brankár Toño Ramírez si znovu zachytá v Reale Sociedad. Španielsky gólman strávil posledné dve sezóny v cyperskom AEK Larnaka. Baskickému celku sa teraz ako voľný hráč upísal na dva roky. (marca.com)