Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.6.)

piatok, 24. jún 2016 17:49 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (24.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Valencia chce Herreru

Vedenie španielskej Valencie sa zameralo na získanie stredopoliara Manchestru United Andera Herreru. Herrera by mal byť jedným z futbalistov, ktorí v letnom prestupovom období opustia Old Trafford. (fichajes.net)

Krychowiak krok od PSG

Poľský reprezentant G.Krychowiak je podľa európskych médií krôčik od prestupu do parížskeho Saint-Germaina. Krychowiak, člen základnej zostavy španielskej Sevilly, podáva kvalitné výkony na Euro 2016 v drese Poľska. (fichajes.net)

Barca ide po Gameirovi

FC Barcelona ide po Kevinovi Gameirovi, tvrdí portál fichajes.net. Katalánci sa zaujímajú o francúzskeho strelca, ktorý by vraj mohol doplniť hviezdne útočné duo Messi, Suarez, Neymar. (fichajes.net)

Blanc dostane 22M

Francúzsky denník L´Equipe prišiel s informáciou, podľa ktorej kouč Laurent Blanc, ktorý dostal výpoveď od PSG dostane ako odstupné 22 miliónov eur. Jeho nástupcom sa stane Unai Emery z FC Sevilla. (L´Equipe)

Dortmund rokuje so Schurrlem

Podľa nemeckého denníka Bild sa Borussia Dortmund vytrvalo zaujíma o reprezentačného útočníka Andrého Schurrleho, ktorý je momentálne hráčom konkurenčného Vfl Wolfsburg. (Bild)

Hull chce Jonesa

Daily Mail tvrdí, že anglický stopér Phil Jones by mohol odísť na ročné hosťovanie z Manchestru United do Hullu City. Neočakáva sa, že José Mourinho bude s Jonesom rátať do základnej zostavy Red Devils. (Daily Mail)

Arsenal a Slimani?

Islam Slimani zo Sportingu Lisabon by sa v letnom prestupovom období mohol sťahovať do londýnskeho Arsenalu, tvrdí portugalský denník A Bola. Londýnčania by chceli Alžírčana získať čo najskôr. (A Bola)