Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.6.)

sobota, 25. jún 2016 11:19 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (25.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Hamšík a nová zmluva?

Odchod Mareka Hamšíka z talianskeho Neapola nakoniec nemusí byť tak horúcou témou, ako by sa mohlo zdať. Slovenský reprezentant vraj dostane od vedenie Partenopei ponuku na nový, vylepšený kontrakt, ktorý by mal zamedziť jeho odchodu inam. (newsnow.co.uk)

Neymar povedal Realu nie

Real Madrid sa mal nachádzať medzi trojicou tímov, ktoré sú ochotné zaplatiť 193 miliónov eur za brazílskeho útočníka Barcelony Neymara. Kanonier FCB stále nepredĺžil s Barcou zmluvu, preto sa nepretržite objavujú špekulácie o jeho budúcnosti. (fichajes.net)

United zaplatí 120M za Pogbu

Španielsky denník AS prišiel s informáciou, podľa ktorej Manchester United v letnom prestupovom období zaplatí za služby francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu astronomických 120 miliónov eur. Záložník Juventusu Turín by sa tým pádom stal najdrahším futbalistom histórie. (AS)

Jamés za 50M

Denník Daily Mirror tvrdí, že Manchester United môže získať kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza z Realu Madrid, avšak musí Bielemu Baletu za jeho služby zaplatiť rovných 50 miliónov libier. (Daily Mirror)

Lukaku možno ostane

Podľa informácií Daily Telegraph  liverpoolsky Everton chystá lukratívny kontrakt pre belgického útočníka Romelau Lukakua. O niekdajšieho zakončovateľa Chelsea sa zaujíma väčšina európskych veľkoklubov, Karamelky by si ho ale radi ponechali ešte minimálne rok. (Daily Telegraph)

Dortmund sleduje Bellarabiho

Kevin Bellarabi z nemeckého Bayeru Leverkusen by sa mohol sťahovať do konkurenčnej Borussie Dortmund. O možnom konci opory Farmaceutov v BayArene píše nemecký denník Bild. BVB sa chce pred nasledujúcou sezónou v Lige majstrov poriadne posilniť. (Bild)

Z VOLEJA

Liverpool FC je veľmi blízko k získaniu Saida Maného z konkurenčného Southamptonu. (fichajes.net)

Vedenie AS Rím záujemcom o stopéra Kostasa Manolasa odkázalo, že si musia pripraviť minimálne 34 miliónov eur. (fichajes.net)

Po odchode Alvara Moratu z Juventusu Turín by sa mal útočníkom číslo 1 stať Simone Zaza. (fichajes.net)