Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.)

sobota, 25. jún 2016 11:41 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Alexis Sánchez patrí k oporám Arsenalu, to by už  ale nemuselo platiť dlho. Podľa posledných správ sa o oporu Gunners zaujíma Juventus, ktorý hľadá náhradu za Álvara Moratu. (eurosport.com)

TOTTENHAM: Kanonier Vincent Janssen sa zatiaľ nesťahuje z Alkmaaru do Tottenhamu. Anglický klub neuspel s ponukou vo výške 14 miliónov eur. Holandská strana požaduje ešte o šesť miliónov viac. (bbc)

TOTTENHAM: Tottenham hľadá posilu do útoku a jedného kandidáta si vyhliadol na Apeninskom polostrove. Spurs by radi získali Tonnyho Sanabriu z AS Rím, s ktorým sa vraj dokonca dohodli na prípadnom finančnom vyrovnaní. (espnfc)

WEST HAM: Michy Batshuayi sa dostal do hľadáčika West Hamu United a anglický klub začal pracovať na jeho príchode z Marseille. Do Francúzska už mala doraziť ponuka na prestup vo výške 35 miliónov eur. (skysports)

SUNDERLAND: Yann M'Vila si bude musieť počkať na to, čie farby bude obhajovať v nasledujúcej sezóne. Francúzsky stredopoliar patrí Rubin Kazaň a vlani hosťoval v Sunderlande. Ten má záujem o hráčovo zotrvanie. V takom prípade však bude musieť platiť odstupné, ruský celok totiž odmietol pustiť futbalistu zadarmo. (sunderlandecho)

STOKE CITY: Yusuf Coban sa sťahuje zo Stoke City do Hoffenheimu. 19-ročný útočník by mal prevažne nastupovať za rezervný celok. Detaily tansferu ani jedna zo strán neuviedla. (transfermarkt.de)

WATFORD: Troy Deeney dostal od Watfordu ponuku novej zmluvy. 27-ročný útočník má kontrakt ešte na štyri roky. Vedenie londýnskeho celku však týmto krokom reaguje na záujem Leicesteru a Tottenhamu. (telegraph)

HULL CITY: Eldin Jakupovic strávi aj ďalšiu časť kariéry v Hulle City. 31-ročný brankár s navrátilcom do anglickej Premier League predĺžil kontrakt do júna 2018. (espnfc.com)