Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.6.)

sobota, 25. jún 2016 11:44 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.6.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Barcelona má vraj záujem o Ivana Perisica. Ten za Inter Miláno aj Chorvátsko na majstrovstvách Európy predvádzal dobré výkony, čím podľa španielskych médií upútal záujem katalánskeho veľkoklubu. (bleacherreport)

REAL MADRID: Bayern Mníchov bol počas uplynulých dní spájaný s návratom Toniho Kroosa. Nemecký reprezentant, ktorý má s Realom Madrid kontrakt až do roku 2020, však podľa posledných správ nechce opustiť kráľovský celok. (realmadrid.com)

ATLÉTICO MADRID: Sime Vrsaljko po európskom šampionáte prestúpi zo Sassuola do Atlética Madrid. Podľa médií sa chorvátsky obranca v španielskom klube podrobil zdravotnej prehliadke, čo teraz potvrdil aj prezident madridčanov Enrique Cerezo. (espnfc.com)

SEVILLA: Tréner Unai Emery má namierené zo Sevilly do PSG. Predstavený bude v najbližších dňoch a na tlačovej konferencii by nemusel sedieť sám. Francúzske médiá sa zhodujú na tom, že klub úspešne lanári poľského stredopoliara Sevilly Grzegorza Krychowiaka. (tf1.fr)

GETAFE a BETIS: Getafe posilnil Jorge Molina. Skúsený útočník prichádza do madridského klubu ako voľný hráč z konkurenčného Realu Betis. Vo svojom novom pôsobisku sa dohodol na dvojročnej spolupráci. (marca.com)

GRANADA: Obranca Tito bude aj po zostupe Raya pokračovať v španielskej najvyššej súťaži. 30-ročný futbalista odmietol novú zmluvu a mieri do Granady. (marca.com)