Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.6.)

nedeľa, 26. jún 2016 10:49 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (26.6.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je za dverami a špekulácií zo sveta futbalu je neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledný týždeň.

Neymar do Realu neodíde

Otec barcelonského útočníka Neymara, ktorý je zároveň hráčovým zástupcom, prehlásil, že najväčšia brazílska hviezda neprestúpi do konkurenčného Realu Madrid. Biely Balet bol ochotný Barcelone zaplatiť nepredstaviteľných 193 miliónov eur. (goal.com)

United blízko posíl

Renomovaný britský denník The Guardian tvrdí, že Manchester United je krôčik od získania arménskeho stredopoliara Henrika Mchitarjana z Borussie Dortmund a švédskeho bombardéra Zlatana Ibrahimoviča, ktorý sa na konci júna stane voľným hráčom. (The Guardian)

Devils rokujú s Pogbom

Podľa správ z Daily Telegraph Manchester United rokuje s Paulom Pogbom o prestupe na Old Trafford. Juventus Turín naďalej hlása, že francúzskeho záložníka predať nechce, avšak v prípade rekordnej ponuky sa zrejme prehovoriť dá. (Daily Telegraph)

Man City blízko Stonesa

Bulvárny anglický denník The Sun informoval, že štvrtý tím uplynulého ročníka Premier League Manchester City je blízko k získaniu talentovaného anglického mladíka Johna Stonesa z konkurenčného Evertonu. (The Sun)

Z VOLEJA

Taliansky obranca Matteo Darmian z Manchestru United prehlásil, že Gianluigi Buffon je lepší brankár ako David De Gea. (90min.com)

Legendárny Zinedine Zidane prehlásil, že Francúz Dimitri Payet je jedným z najdôležitejších futbalistov v Európe. (90min.com)

Nathan Redmond prestúpil z Norwichu City do Southamptonu za 11 miliónov libier, podpísal päťročný kontrakt. (90min.com)

Londýnske tímy Chelsea a Arsenal sa začali zaujímať o chorvátskeho reprezentanta Ivana Perišiča z Interu Miláno. (90min.com)

Španielsky záložník Cesc Fabregas prehlásil, že poraziť Taliansko vedené Antoniom Contem bude veľmi náročná úloha. (90min.com)

Dnes v noci je na programe vyvrcholenie Copa América 2016, v repríze minuloročného finále vyzve Argentína- Čile. (90min.com)

Hviezdny Lionel Messi prehlásil, že ak Argentína prehrá tretie finále za tri roky, bude to obrovské sklamanie. (90min.com)